tisdag 6 november 2012

Det gäller att äta upp sig inför vintern...Om vi fortsätter att göda dessa sötnosar är det stor fara
för alla nysatta tulpanlökar till våren! Men vad ska man 
göra? Vi nänns verkligen plocka bort äpplena - det vore
väl ändå bara för taskigt?
Lev väl,

5 kommentarer:

 1. Nja! taskigt eller inte! Jag matar inte medvetet. Dock har jag grannar som gör det och rådjuren vet ingen skillnad på tomterna så de äter äpplen och frön där och sen kommer de till mig och tar efterätten i form av tulpaner och annat gottegott! (grannarna är mao inte intresserade av trädgård ;)

  må gott!

  SvaraRadera
 2. Peppar, peppar. Har sluppit rådjur hittills. Ett under kanske eftersom jag bor på landet, eller också beror det på att grannarna kör sina äpplen till skogen och matar där (och så jagar de ju också förstås). Men visst är de söta!

  SvaraRadera
 3. När det ligger så mycket gott då förstår man att dem kommer men att plocka bort...
  Visste inte att dem tar tulpanerna sedan. Då blir man inte glad.Men söta är dem.
  Anje

  SvaraRadera
 4. Jag har möss i mitt uterum..... Jag nänns inte heller ta bort dem; det är ju lite smickrande att de också gillar mitt fina uterum!!!:)
  Ha det gott, både du och rådjuren!
  Växthusmadam

  SvaraRadera
 5. Varför ska djuren göra så mycket skada för oss :( de är ju så söta men vi vill ju inte få vår trädgård förstörd Kram Suss

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)