torsdag 9 augusti 2012

Nya plantor beställda!

I våras köpte jag lite plantor från den nya webbutiken Klostra och plantorna var så himla stora och fina. Denna och nästa vecka har de ett hösterbjudande med plantor av sallat och kryddor som tål en del kyla. Tänkte jag skulle testa och beställa ett färdigt paket att plantera ut i köksträdgården, där det nu börjar bli hål efter de första skördarna. Det finns ett litet och ett stort färdigt paket som kallas lilla och stora höstfröjd. Jag slog till på den stora höstfröjden, för jag har rätt många hål att fylla och dessutom behöver jag verkligen stooooor höstfröjd för att inte deppa ihop totalt över att sommaren går mot sitt slut...


I ärlighetens namn har jag aldrig odlat mizuna och andra asiatiska bladgrönsaker, så det ska bli spännande. Fick just mizuna på snittar med smörstekta kantareller hos en god vän i veckan och himmel vad gott det var!

Lev väl,

2 kommentarer:

  1. Har Mizuna-frön kvar från trädgårdsodlarkursen i fjol och de har jag sått efter att ha läst nyhetsbrevet från KLOSTRA. Kände mig lika inspirerad som du atyt tesat sena sådder. Nu håller vi tummaran för en lång, skön & varm höst.
    Kram från Eva Linnea

    SvaraRadera
  2. Tack för tipset! :) Såg ut att vara ett spännande paket du har beställt. Men du.. vilken skörd av vitlök ni fick iår!!! Mina är pyttesmå.. vad gör jag för fel..? :) Kramar!

    SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)