torsdag 16 juni 2011

Promenad med midsommarstämning


Häromdagen, när jag och hunden var ute och gick, drabbades jag av total midsommarstämning, trots att det är mer än en vecka kvar dit. Allt är så tidigt i år och därför är det lika bra att njuta, vilken dag det än är. (Det var inte planerat, så det är bara mobilbilder...)
Jag plockade blommor med hem...... och ägnade en stund åt att binda vackra midsommarbuketter i orangeriet. Vilken ljuvlig mysstund:)


Glad midsommar - i förskott! ;)
Lev väl,

8 kommentarer:

 1. Detta samma till dig: GLAD MIDSOMMAR. Snart är vi där. Denna härliga tid ♥ Hoppas du får en fin dag Kramar Maria

  SvaraRadera
 2. Midsommarblomstren är så fina.
  Anne-Lie

  SvaraRadera
 3. Sådär är det ibland även för mig när jag är ute och går med min hund - jag blir liksom knockad av allt ljuvligt som blommar...Mattar, hundar och svensk sommarfägring är en synnerligen bra kombination!

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 4. mon-jardin-en-ik16 juni 2011 kl. 18:28

  Den blomstertiden har alltså redan infunnit sig.Sverige är underbar så här års. Och så alla fina traditioner.
  Kram
  Anje

  SvaraRadera
 5. Hej Madam!
  Blåklockor, prästkragar och rödklöver är den allra vackraste blomkombination jag vet. Som en "brudbukett". Hundkex kan också få vara med.
  Kram från Eva Linnea

  SvaraRadera
 6. Underbara, oskarpa bilder! Det blir liksom ännu skirare med det litet suddiga i bilderna...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 7. I'm really loving spring/summer here - only had 1 day of it so far (arrived in Paris yesterday) but it is just what we need after escaping the freezing Melbourne winter!

  SvaraRadera
 8. Jamen, precis, det är så fina vägrenar nu så det gäller att passa på och det riktigt lyser Midsommar överallt. Fast inte idag, här, 10 grader och soöregn, men det ändrar sig fort!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)