fredag 2 april 2010

Glad påsk!

Idag vill jag önska alla en riktigt skön påskhelg och passa på att tacka för alla intressanta, vänliga, uppmuntrande och inspirerande kommentarer! Det har varit en stor överraskning och glädje att finna alla er andra trädgårdsentusiaster. Tänk att äntligen ha så många att dela denna fantastiska passion med. Det ger trädgårdsintresset helt nya dimensioner, så tack alla än en gång. Nedan följer lite bilder som jag tog av påskpyntet hemma, innan vi for på semester. Nästa gång jag skriver blir på annandagen, då jag ska rapportera om hur det gått i plantskolan i källaren och i varmbänken ute i växthuset, medan vi har varit borta.
Stor, stor påskkram, Charlotta

10 kommentarer:

 1. Hej!

  Glad Påsk till dig också!

  Nu ska jag till Nordiska, sen är det trädgårdspyssel.. JAAAA!

  SvaraRadera
 2. Glad Påsk till er ! 15 grader i jordbädden :)

  SvaraRadera
 3. Glad Påsk o det växer säkert vilt hemma!!
  KRam Ninne

  SvaraRadera
 4. Glad Påsk på dej med!
  Jag håller med dej om att det är roligt att kunna dela sitt stora trädgårdsintresse med andra,som förstår...
  Ha det bra.
  Elinore

  SvaraRadera
 5. Javisst är det väl härligt att kunna dela trädgårdsintesset med likasinnade. Tänk så mycket inspiration man får när man far runt bland alla härliga blogginlägg. Och vilka underbara glädjebilder du bjuder på! Dom sprudlar verkligen. Hoppas du har en skön påsksemester. Ska bli spännande att höra rapporterna på annandagen

  SvaraRadera
 6. Glad fortsättning på påskhelgen! :)

  Kram Mia

  SvaraRadera
 7. Så fina påskcollage. Jag tror jag tycker bäst om det franska....

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)