söndag 7 februari 2010

Pelargoner - I love


Nu har jag omskolat mina frösådda pelargoner 'Blueberry Ripple'. Samtidigt håller jag på att beställa lite sticklingar från Rockdala. Kunde inte moststå när jag fick deras härliga katalog. Dessa sorter har jag redan bestämt mig för.

Ekeby Lovisa - till min dotter... Bild från Karins Växtverk.

Frou Frou - hur ska man kunna motstå ett så vackert namn? Bild från Karins Växtverk.
Honeywood Suzanne -liten sötnos i repris. Misslyckades med övervintringen... Mycket effektfullt med flera plantor i en större kruka. 


2 kommentarer:

 1. Hej Charlotta!
  Javisst är det härligt med pelargoner!
  Undrar om jag skulle beställa en katalog jag med :P
  Kom på att min doftpelargon 'Attar of roses' som jag övervintrat också är rosalila...

  Ja det är helt okej att du lånat bilden på planteringsbordet! Jag blev glatt överraskad när jag såg det ;)
  Bara du skriver att det är mina bilder, länkar till mig och berätta gärna när du lånar, så är det helt ok att låna fler bilder med :D

  Förresten, det går inte att komma till din blogg genom att klicka på ditt namn i kommentaren... då står det att "Profilen är inte tillgänglig"
  Nån vajsing på inställningarna kanske?

  Ha en skön söndag!
  Kram Hanna

  SvaraRadera
 2. hej! vilken fin blogg och vilka underbara trädgårdsbilder, gör ju inte att man längtar till våren och sommaren mindre!ha en trevlig söndag! kram anna

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)