måndag 22 juli 2013

Constance Spry

Vår fina austinros 'Constance Spry' blommade helt fantastiskt i år, trots den hårda kylan i våras då många av våra rosor dog eller tog stor skada. Men inte Constance, inte!

I juni samlade jag också massor av doftande rosenblad som jag torkat i min torkapparat för att ha och strö över desserter i vinter:)

Ha det sommargott i värmen!

7 kommentarer:

 1. Min Constance blommade också fantastiskt bra. Första gången på många år, fast förut har den blivit hårt åtgången av sorkar som den slapp i år.
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 2. Min med! Den är en av mina favoriter- så ljuvlig o blomvillig!

  SvaraRadera
 3. A beautiful rose. I like the idea of sprinkling on desserts in the Winter. Will have to try that. Jack

  SvaraRadera
 4. Åh, hon är så himla vacker!!! Jag skaffade faktiskt en för många år sedan, men den ville inte bo hos mig ... Kanske gör ett nytt försök en annan gång, så fin!

  Jenny

  SvaraRadera
 5. underbart vacker. Min blommar inte i år hos mig vintern gick hårt åt den,
  Ha en underbar sommar
  Kram Meta

  SvaraRadera
 6. "Constance spry" er jo en dejlig rose med sine pæonlignende blomster og sin duft af myrra. Jeg har
  to på gårdspladsen. Jeg nyder dem i fulde drag de tre uger den blomsterer. Jeg plukker hovederne og ligger i baljer, opsatse m.m

  SvaraRadera
 7. Oi, så vakker Constance Spry er mot den falurøde veggen! Mine klatreroser trives ikkke noe særlig i min svenske trädgård. Jeg regner med de har det for tørt.
  Ha en fortsatt riktig fin sommerdag :-)

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)