onsdag 24 juli 2013

Magiska allium

Lilla hunden och jag både häpnar över och fängslas av de gigantiska allium som växer i den blivande hassellunden! Jag petade väl ner dem i höstas och har sedan totalt glömt bort dem! Trevlig överraskning i alla fall:)

Har ni det torrt hos er? Här är det precis snustorrt! Men så långt har det inte gått att jag tänker be om regn! Inte nu när det äntligen är lite riktig sommar!! Hur många år har jag inte väntat på det...
4 kommentarer:

 1. Verkligen fint! Och en så vacker plats den har fått : )Hos oss har det regnat och blåst om vartannat. Och idag är det den första varma sommardagen på länge! Hoppas att det håller i sig ett tag.
  /Cika

  SvaraRadera
 2. Skønne, skønne allium med alle de små stjerner den har. Det er meget tørt i Danmark- så vi håber alle på regn snart.

  SvaraRadera
 3. Vackert! Men vad heter de där små vita blommorna som ser ut som stjärnor i bakgrunden? Förundras alltid över dem men har inte fått fatt i något namn...

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)