fredag 18 november 2011

Blooming Friday - på min önskelista

Åh, önskelistor! Det bästa jag vet! Önska sig kostar ingenting!

Bild lånad från www.2020site.org
Till min trädgård önskar jag mig massor, massor mer av häckar och staket. Min stora önskan inför våren är mängder av nyplanterad avenbokshäck! Vi har många rum i vår trädgård, men vi vill få till ännu mer avgränsade rum. Det är vad jag njuter mest av när jag besöker andras trädgårdar.

Bild lånad av emilysgardenquincy.wordpress.com
Och så mer av pergolor och portaler! Det är så härligt med tak i trädgården!

Bild lånad från www.grobar.se
Sist men inte minst är det då hassellunden, som jag planerar vid vår nyanlagda damm och som jag fick tips om på Grobar.se. Se mitt inlägg HÄR. Åh, vad jag ser framför mig vad fint det kommer att bli!

Idag är det Blooming Friday hos Katarina med bloggen Roses and stuff och där finns massor av spännande önskelistor idag. En riktigt härlig och mysig helg är ändå det jag mest önskar er alla!

Lev väl,

20 kommentarer:

 1. Åh, en sån pergola vill jag också ha... :)
  Ska bli spännande att se hassellunden växa fram!

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 2. Häckar,staket och just det som ger rumskänslan..det där som tar lång tar lång tid på sig att växa önskar man gärna att man redan hade : )
  /Cika

  SvaraRadera
 3. nej, önska kostar ingenting som tur är =)
  rum i trädgården är fint, det kan vara svårt att få till det bara.
  Önskar dig en trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Så fina önskningar, den häcken ser fint fomrad och tät ut, skulle gärna haft den här också, och pergolan,mmmm.. platsen runt dammen blir säkert fin ska du se :)

  SvaraRadera
 5. Så härliga önskningar, Charlotta! Och jag trot helt bestämt att de blir av också ... Du har ju en förmåga att skapa vackert.
  Ha en skön helg!

  SvaraRadera
 6. Rum i trädgården, det försöker jag också få fram, men det är inte så lätt på vår lilla tomt...
  Har du börjat på hassellunden än?
  Ha en fin helg, kram, Monica

  SvaraRadera
 7. Intressanta tankar om dina önskningar. Det rumsliga är viktigt också för mig, men här finns utrymme för utveckling...
  /Anette

  SvaraRadera
 8. Åh vad härligt med många rum i trädgården! Wow vilken pergola, helt underbar! Vill Ha!!
  Ha en fortsatt skön kväll!

  SvaraRadera
 9. Vad många fina önskningar man ser ikväll.. din gillar jag verkligen.. färdiga häckar vore inte fel, skulle vilja byta ut min fula gamla syrenhäck mot grannen.. 20 meter numera nerklippt så jag hoppas den tar sig. Men det vore inte fel med något annat, helst färdighuppväxt.. *ler*. Skulle fråga dig en sak.. har fått tips att du kanske kan ha svar. Jag har jordärtskockor i en pallkrage, fick dem i våras. Ska man skörda dem nu eller ska jag vänta.. om jag tar upp en del kan resten vara kvar och ev gräva upp till våren o sen sätta ner för att få fler nästa säsong.. många frågor som du ser.. hoppas du har svaren. Kram och ha en fin helg..Monica

  SvaraRadera
 10. Så sant, önska kostar ingenting, tänk vad bra ! Pergolan var otroligt snygg. Härliga önskningar lycka till med förverkligandet ! Ha en skön helg
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera
 11. Härligt med flera rum:)
  Mvh Malena

  SvaraRadera
 12. Din önskelista passar mej!
  Den där pergolan...vill haaa.
  Ha en trrevlig helg
  Kram
  Mariana

  SvaraRadera
 13. Hej Charlotta!
  Vad kul att se allas önskningar i dag på de olika bloggarna och speciellt roligt att se att vi inspirerat dig till en hassellund! Har själv påbörjat anläggningen av en lund på sommarstället. Har förutom några vanliga hasselbuskar satsat på en del storfruktiga sorter och en rödbladig. Ser fram emot våren, då jag ska fortsätta med inplantering av bl a strutbräken och kaukasiak förgätmigej. Missade vårlökssättningen i år men man kan ju inte hinna med allt;-)
  Önskar dig lycka till med ditt projekt och fortsätt drömma!
  Annica Vi tre & trädgård

  SvaraRadera
 14. Hej Charlotta!
  Nej, att önska kostar ingenting, och tänk så ljuvligt att gå i sin trädgård och drömma och planera...Ha en skön helg! Kramen!
  AnnA

  SvaraRadera
 15. jag vill åxå ha fina häckar och lummiga pergolor,ha det så gott//maggan

  SvaraRadera
 16. Hejsan Charlotta!
  Din önskan om att få mer tak i trädgården delar jag med dig. Jag som har sett hur det ser ut runt er damm kan förstå att en hassellund måste bli väldigt fint där! Tänk om fem år när den börjar bli uppvuxen?!/Anja

  SvaraRadera
 17. Hassellund...bara ordet ger rysningar av välbehag!
  Ha en skön söndag!

  SvaraRadera
 18. Jag önskar dig också en trevlig helg och hoppas på många besökare hos er idag när 122:an har öppet.
  Kram!

  SvaraRadera
 19. Önska är bra att göra är bättre! Ett steg i taget och så vips är du där. Hoppas det gått kanon i dag.

  kram Lottzy

  SvaraRadera
 20. Mina egna önskningar ökar allt eftersom jag läser alla andras:) Häckar och staket kan man inte få för mycket av...och härlig pergola bild!
  Ha det gott!

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)