söndag 20 november 2011

Testing, testing

Hej alla bloggvänner och trädgårdsfantaster,
Vilken härlig dag! Vi har haft invigning av vår nya vinterbonade butik och haft öppet den första av fyra söndagar nu i advent. Många fler än vi någonsin vågat hoppas på, besökte Cesars butik denna kulna, gråa novemberdag. Så klart gav samarbetet med de 12 andra företagen häromkring stor skjuts. Tillsammans kallar vi ju oss för 122:an Lantliv & Design, eftersom vi alla håller till i krokarna kring väg 122.


Vi har annonserat och marknadsfört oss tillsammans, både på nätet, i media och via flygblad, vilket har inneburit att kostnaderna för vart och ett av företagen blivit minimala.Full av energi efter denna livgivande dag, satte jag ikväll ihop ett bildspel från butiken och nu testar jag att lägga ut det här. Om ni har tid och lust får ni jättegärna kommentera och berätta om det funkar. Blir det för suddigt? Tar det för lång tid att ladda upp? Har aldrig gjort det här förut men tycker det vore en kul grej om det funkar!

En skön ny vecka väntar och nu är det dags att feja och göra adventsfint i hemmet också - annars får vi fira jul i butiken;) Största bloggkramen till er alla!

Lev väl,

18 kommentarer:

 1. Hejsan !
  Tack för titten. För till Småland kom jag inte i år heller. Fick nu en försmak att se allt det fina så här i stället.
  Det har Du lyckats med.

  SvaraRadera
 2. Så mycket fint ni har i er butik. Jag hade tyvärr inte möjlighet att komma idag, hoppas det funkar en annan söndag för mig.
  Filmen var bra, fast när man tar upp den på helskärm är bilderna väldigt suddiga.
  Kram Anne-Lie

  SvaraRadera
 3. Grattis till er nyinvigning och till "er" 122:a. Man måste hålla ihop...

  Nu kommer min filmrecension :-)

  I det lilla formatet är bildkavalitén bra men när jag klickar upp till fullskärm blir det väldigt suddigt. Sedan, på de bildsekvenser som har mycket att titta på, skulle jag vilja ha ett par extra sekunder så jag hinner betrakta allting ingående.... Tänk som så, vi har aldrig sett sakerna... behöver några extra sekunder - du är ju "van" vid dina varor och läser bilderna fortare.

  För övrigt skulle jag nog bli fattig om jag åkte till dig eftersom det du säljer verkligen är trevliga saker. Önskar dig/er all lycka till med bissnissen!

  kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 4. Säger bara GRATTIS o lycka till med fortsättningen. Du fick fina råd av Anna.
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 5. Tyvärr kunde jag inte se ditt bildspel på min dator...får nog be någon av döttrarna om hjälp!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 6. skulle rekommendera bara liggande format på bilderna. I huvudsak närbilder på produkterna och några få vyer på butiken

  SvaraRadera
 7. Så långt ni har kommit med er butik, roligt!
  Oftast (framför allt när man själv sett bilderna många gånger) tar man för kort tid på varje bild, lite längre tid vore bra. Jag har ej klickat upp till storformat.

  Ser att jag får ta med stora plånboken när man hälsar på er, mycket härliga saker! (:D

  Ha en härlig helg!

  SvaraRadera
 8. Vad fint ni har fått det och så fina saker ni säljer. Bildspelet funkar bra tycker jag, får inte bli för långt mellan bildklippen heller!

  Ha en fin måndag!

  SvaraRadera
 9. Så fint ni har fått det. Ett stort grattis!
  Bilderna blir suddiga när jag tittar full screen. I lila format är dem bra. Tur att jag bor långt ifrån. Skulle verkligen tömma plånboken hos dig.
  Ha en fin vecka.
  Anje

  SvaraRadera
 10. Härlig butik med massor av spännande saker! Bildspelet fungerar bra i litet format, suddigt i stort. Jag skulle gärna vilja se lite mer detaljbilder på sakerna jag gillar, men det kan ju inte du veta vad det är för något! *fniss*

  SvaraRadera
 11. Hej. Det var en vældig fin video. Hvor så det fint og spændende ud. Masser af fine saker. Jeg håber, I får stor succes med butikken.
  Mange kram fra Birgitte.

  SvaraRadera
 12. Vilken mysig butik! ...och bildspelet fungerade bra. Lycka till och jag ska lägga 122:an på minnet. Ibland är man ju faktiskt ute och rör på sig.
  Kram

  SvaraRadera
 13. Vad roligt med sån tillströmning! Grattis! Kul att ni företagare utmed 122:an samarbetar.
  Hejsningar
  Kristina

  SvaraRadera
 14. Hej! Det var fullt upp med garderobs-röjning och -rivning i Liljedalen, så det blev ingen tid över för en tur längs 122:an i söndag tyvärr. Nå´n mer söndag innan jul är jag dessvärre inte nere. Vi får höras senare.
  Det gick alldeles utmärkt att se ditt fina bildspel och höra musiken. Vad duktig du är!
  Jättefint ser det ut i "vinterbutiken". Den måste jag ju bara komma och besöka nå´n gång.
  Kram från Eva Linnea

  SvaraRadera
 15. Va fiiint ni har gjort! Och så bra det blev med bildspelet. Det var inte alls segt att ladda upp eller pixligt. Och om du nu inte skulle hinna piffa inne i huset så kan ni absolut fira jul i finaste butiken! ;)
  Kramar!

  SvaraRadera
 16. Jättefint har ni fått till det :-) Och det fungerade ju utmärkt med visningen. Nä inte behöver du julpynta inne när ni har så fint där i butiken, ta med glöggen och julmaten dit istället;-) Kram !
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera
 17. Hellojsan!

  Så kul med lite nytt!

  På min dator blev fullformatet väldigt suddigt, och jag "hann" inte riktigt med att se mycket av det jag ville se närmre på...

  Kul att ni hade så många som kikade in i hlegen! Grattis!!
  Kram kram H.

  SvaraRadera
 18. Hej Charlotta! Filmen var utmärkt, väldigt fin butik du har och så fina produkter. Jag är vän med Tessan som arbetar ihop med Arne, det var så jag hittade dig! Är så imponerad av er trädgård och butik,vill gärna hinna med ett besök till er snart. Mvh Evelina

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)