söndag 21 augusti 2011

Stora trädgårdsfesten på Sofiero


Den 26-28 augusti är det dags för den stora trädgårdsfesten på Sofiero. Och vi kommer att vara där. I Allt om trädgårds monter. Wow! Återigen får jag nypa mig i armen för jag tror knappt det är sant:) Hela söndagen den 28 augusti kommer vi att visa och berätta om bokashi-kompostering, som vi hållit på med ett tag här i Cesars trädgård.


Detta förnämliga sätt att ta tillvara allt köksavfall är verkligen fantastiskt och det ska bli en ära och samtidigt sååå kul att få berätta om det för andra! Vill ni veta mer om bokashi redan nu så titta gärna in på www.bokashi.se eller läs mina tidigare inlägg om hur vi komposterar hemma hos oss HÄR.

Tänk, vad mycket kul som händer den närmaste tiden! Hur i all världen vi ska få ihop våra liv i övrigt, med barnens skolstarter, våra jobb och all skörd i trädgården som väntar på att tas om hand, det tänker verkligen inte fundera över just nu;)

Lev väl,

7 kommentarer:

 1. så kul!!!!synd bara att det är så långt bort till Sofiero annars hade jag kommit och träffat dig.
  Ha det gott!!

  SvaraRadera
 2. Spännande! Men hur orkar ni allting, jag blir matt bara jag hör om allt ni har att göra....ta det lugnt, stressa inte er sönder och samman, bara!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Vad roligt! Grattis, såg en teaser om det på AoT:s hemsida med! Ta det lugnt för övrigt, bara! man hinner det man hinner! :) Mia

  SvaraRadera
 4. Spännande!
  Kompostering är ju superkul. Blir nyfiken på "din" metod och ska fördjupa mig :-)

  SvaraRadera
 5. Grattis igen!!! Det bara ramlar anbud om olika evenemang över er just nu! Och vi, som följer din blogg är inte förvånade!
  Utställningen kommer vi att besöka! Är ni där alla tre dagarna eller bara på söndagen?
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 6. Vad trevligt! då kanske vi syns/Mariana

  SvaraRadera
 7. Spännande, har länge velat prova kompostering av matrester men har tyckt det verkar krångligt, ska defenitivt läsa på lite om bokashi.

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)