lördag 20 augusti 2011

Mycket på gång i Cesars trädgård!

Ibland händer det så mycket kul hos oss, och på en enda gång, att jag inte vet i vilken ände jag ska börja:) Men jag börjar i alla fall med det som jag är allra mest stolt över.

Tadaa!!!


Visst är det häftigt? Jag får nypa mig i armen för att riktigt fatta att det är sant! Om två veckor går den årliga konst- och hembygdsrundan av stapeln här i Tingsryd. Vi ska vara med och visa vår trädgård och vårt bonna-orangeri, men...


... nu är det också bestämt att rummet innanför den inglasade källarnedgången ska vara ett tillfälligt galleri under konsthelgen! Och det är alltså Annikas bilder på canvas som ska visas där:) Förstår ni hur stolt och galet glad jag är?

Om någon missat vem Annika Christensen är, så kan jag berätta att hon är trädgårdsfotograf och är kanske just nu mest känd för "Annikas sidor" i varje nummer av tidningen Allt om trädgård. Jag rekommenderar varmt ett besök på hennes fina blogg, Naturliga ting.


Under konstrundan, som alltså är 3-4 september, är både trädgård, butik och galleri öppet kl. 10-18. Någon form av fika kommer också att erbjudas den som är sugen. En pdf-fil av kartan med utställare kan hämtas HÄR. Varmt välkomna alla ni som bor i närheten!

Imorgon ska jag berätta ytterligare något kul som är "på gång". Ha en härlig lördagskväll så länge!

Lev väl,

17 kommentarer:

 1. Vad roligt!
  Önskar verkligen lycka till och att vädret skall stå er bi. Önskar att jag hade möjlighet att komma förbi men det är lite långt att åka...
  :-)

  SvaraRadera
 2. Vad roligt och spännande när det händer så mycket på en gång! Fantastiskt kul att få ha ett galleri i trädgården! Förstår att du är glad!
  Önskar dig lycka till.
  Lite nyfiken på vad du mer har på gång..;)).
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Grattis, vad roligt för er!
  Hoppas att vädret blir bra!
  /Cika

  SvaraRadera
 4. Åh, vad kul! Grattis! (eg. till både Dig/Er och Annica!) Önskar jag kunde komma då, men den 4:e står jag på Bergianska Botaniska Trädgården utanför Stockholm och informerar om chilepeppar och säljer plantor och då måste jag väl förbereda dagen innan! Stort lycka till!!! :) Mia

  SvaraRadera
 5. Vad roligt!Det skulle jag vilja se...en smygtitt kanske så småningom?
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 6. Men det är ju alldeles galet roligt! Grattis!
  Ha det bäst!
  Hélena

  SvaraRadera
 7. Grattis till er och vilken vacker bild. Tyvärr kan vi inte komma, har ju vår Hantverksbutik öppen. Lycka till
  Kram
  Mammi

  SvaraRadera
 8. Gud så kul! Annikas bilder är helt underbara. Jag hippas och tror att inget sätter käpparna i mina hjul den helgen också!
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 9. Ups... jag rodnar!
  Är så glad att jag träffat dig och Arne.
  kram
  Annika

  SvaraRadera
 10. Åh så kul....för er båda.
  Lycka till.

  SvaraRadera
 11. Vilken fin kombo ! Er fantastiska trädgård och Annikas fina bilder, det blir en fullträff. Synd jag inte kan komma, du lägger väl ut bilder så vi får njuta i efterhand? Lycka till med dagen.
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera
 12. Grattis! Förstår att du är stolt och glad! Men med din trädgård och bonnaorangeri och inglasade källartrappa, har du all anledning att vara stolt!
  Även utan utställare.
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 13. Men OJ så roligt!!!! Förstår att du är glad! Det kommer bli en toppendag!'
  Låter spännande med allt som är på gång....

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 14. Låter spännande! Förstår din glädje :)
  Ha det gott
  Kram Lily

  SvaraRadera
 15. Åh, så roligt ett stort GRATTIS. Då måste jag försöka komma.
  Kram!

  SvaraRadera
 16. Hej. Held og Lykke. Og forhåbentlig får I rigtigt godt vejr. Det ser så fint og spændende ud hos jer. Håber, I får mange besøg.

  SvaraRadera
 17. Jag kommer! Kram från Eva Linnea

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)