måndag 13 juni 2011

Vattenblänk


Jag har aldrig haft något riktigt fågelbad i trädgården. Men nu har jag ett och fler ska de bli!


Det är så underbart vackert med ett vattenblänk och nu när det varit så torrt har fåglarna verkligen uppskattat det här vattenhålet.


Allra sötast blir det när några blommor får guppa omkring i ytan:) Här är det förgätmigej, som hittat hit själv, svarta violer, kanelros och så Evas ros, som jag nu vet heter Blush Damask!
Lev väl,

11 kommentarer:

 1. Jag har ett tag tänkt att ett fågelbad skulle göra sig fint men inte riktigt kommit mig för att fixa det. Och det skulle säkert vara mycket uppskattat av fåglarna för här är ont om öppet vatten. Skall nog se till att trädgården blir med minst ett fågelbad...snart :-)

  SvaraRadera
 2. Vattenblänk är härliga lite varstans i trädgården. Hos mig blir dem alltid "omvandlade" till hundens vattenskål. Kennya dricker lite här och där, men blommorna vill hon tyvärr inte ha där i ;O) Dem hittar jag bredvid skålarna.
  Ha en underbar vecka, Petra B.

  SvaraRadera
 3. Mysigt för fåglarna med ett vattenfyllt fat där dom kan bada och dricka.
  Vackert med blommorna!
  Önskar dig en fin start på veckan!

  SvaraRadera
 4. Hvor er det et flot fuglebad Charlotta -Fuglebade er et hyggeligt og morsomt indslag i haven både for fugl og menneske........det kan der komme meget sjov ud af - for de elsker det.

  .....og så er det så smukt med blink og genspejl :0)

  SvaraRadera
 5. Ja, det är härligt med vatten! Jag skulle gärna vilja ha en damm. I den storlek som du har! ;) Men det får vi ju inte plats med. Får nöja mig med fågelbad både här och där. :)
  Kramar!

  SvaraRadera
 6. Oh... fågelbad eller små vattenblänk kan man inte ha för många av. Det blir så läckert med blommor i.... Sånt är jag smått beroende av hihi...... Hos mig är vattenblänken vääääldigt mycket till glädje för våra kissemissar också :-))

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 7. Det är så fint med vattenblänk i trädgården.I veckan såg jag både (fast inte samtidigt)grannens katt och skator som drack.Med blommor är det så vackert.
  Snart sommarlov?!
  ha det fint.
  Anje

  SvaraRadera
 8. Härligt med vattenbad, bara synd att blommorna blir dåliga så snabbt, man vill ju att de ska guppa runt där länge (:D Vackert!

  SvaraRadera
 9. Så vackert med blommor, som ligger och flyter!
  Vi hade ett fågelbad förut, men tog bort det, för det samlade en massa sniglar, och dom gillar jag INTE!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 10. Snyggt! Har du gjort det själv?
  Jag börjar känna mig riktigt sugen på att gjuta något själv, men först ska jag bara ..... göra tusen andra saker. Fick föresten kontakt med Tingsryds lastbilscentral som ska leverera sand, singel och annat till mig. No problemas!!
  Kram från Eva Linnea

  SvaraRadera
 11. Ser verkligen fint ut! Både badet och blommorna.
  Ha det gott

  Häls. Merjas trädgårdsblogg

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)