tisdag 24 maj 2011

Finfin vinst och bloggvän på besökDet blev till sist rosen Louise Bugnet som fick äran att låta sig prydas av min fina vinst från Rosverkstan. Visst är det vackert, blomsterstödet?


Idag har jag också haft besök av en bloggvän, Eva-Linnea, som har bloggen Häxor och änglar. Det var första gången vi träffades och det är lika fantastiskt varenda gång jag träffar en bloggvän! Det är som att träffa en gammal vän och vi bubblade och babblade om trädgård och mycket annat. Så härligt! Tyvärr var vädret inte alls som det skulle och vi rusade fram och tillbaka mellan bonna-orangeriet och trädgården på grund av häftiga regnskurar.

Lev väl,

6 kommentarer:

 1. Verkar så kul att träffa bloggvänner!
  Typisk att vädret inte visade sig från sin bästa sida...verkar vara dåligt över hela landet!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 2. JA låter härligt med babbel i massor.Man kanske skulle ta sig en turné;)

  SvaraRadera
 3. Vad roligt med bloggvänsbesök och vilken finfin vinst du fick! Kommer ju att passa utmärkt ihop med vackra Louise B. /Anette

  SvaraRadera
 4. Hej Charlotta!
  Jag förstår att ni hade trevligt, Eva Linnéa och du! Tack än en gång för spännande sättpotatis, ska ringa EL idag och bestämma tid.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad roligt, Eva Linnea har varit och hälsat på hos mig med. Jag förstår hur trevligt ni haft det. :)

  ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera
 6. Tusen tack för senast! Jag blev smått chockad när jag kom ut i bilen och såg vad klockan var. Tiden går ilsnabbt när man har trevligt.
  Kram från Eva Linnea
  PS Åker in till stan i dag och lämnar potatisen till Laila. DS

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)