lördag 30 april 2011

Vårblomsrepris

Idag är jag i Stockholm och besöker förhoppningsvis någon mysig trädgård eller park just nu:) Därför blir det en repris idag, från förra våren då jag besökte Rosendalsträdgård och kom hem fylld av inspiration!


Så här fint blev det på spishyllan! Helt efter inspirationen jag fick vid besök på Rosendals trädgård, för två veckor sedan. Hur det såg ut där kan man se i inlägget Inspirationsrik helg. Att hitta glasvaser och burkar på loppis var en enkel och billig match. Förutom de två penséerna ovan kommer alla vårblommorna från trädgården och dess utkanter!


Själv blev jag helnöjd med det här arrangemanget, men att skönheten sitter i betraktarens öga blev uppenbart när tonårsdottern tittade på spishyllan med förfäran och starkt eftertryck utbrast: "Du ska väl inte ha det så?!? Det ser ju helt rörigt och skräpigt ut!" Vilken tur att det är jag som bestämmer om köket;)Missa inte show-off hos Maleviks rosenträdgård idag, med mängder av fantastiska bloggar:) En riktigt härlig valborgsmässoafton och en skön helg önskar jag er alla! Mer om dagens utflykter kommer imorgon och på måndag är det dragning i potatislotteriet.

Lev väl,

10 kommentarer:

 1. Jättevackert! Tror jag tar efter det där. Perfekt på spishyllan ju. Tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 2. Vackert! gillar att men ser de enskilda blommorna i kombination med de olika glasformerna.

  Sån typisk kommentar från en härlig tonårsdotter - skulle kunnat vara här hemma...

  Kram Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 3. Jättegulligt och härligt vårigt. Kommer ihåg de där bilderna från förra inlägget. Blev så inspirerad så jag försökte göra likadant. ;)
  Ha en skön kväll, vännen!
  Kram,
  Anna-Karin

  SvaraRadera
 4. Häftigt, tänk vad man kan pyssla till det både annorlunda, vackert och personligt!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 5. Lovely bouquets! I adore simple flowers!
  My best regards!

  SvaraRadera
 6. Hade jag bara haft en spishylla (eller spiselfris, som vi säger här nere)...
  Fint, ser det ut!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 7. Å, den som ändå hade en spishylla...så vackert.
  Kram Ullamaria

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)