tisdag 29 juni 2010

Ljuva rosor och pioner


Så vecklade då Constance Spry och Rose de Rescht äntligen ut sin första blommor. Ännu dröjer det innan buskarna är översållade av blommor, men det är LYCKA!


Och så doftpionerna, som också öppnar upp sitt inre för världen! Har fem olika doftpioner, men vet inte namnet på en endaste en! Så dumt!  De är ju inte helt ovanliga till utseendet, så det går nog att hitta om jag börjar leta.

Ha det bäst i dessa soliga dagar:)

14 kommentarer:

 1. ÅÅååå jeg kan kjenne duften av dina pioner helt hit til meg!!! Så fint det er med blomstrende peoner...jeg bare venter på at mine skal springa ut.

  Ser ut som dere har fått skikkelig sommervær nå....her regner det i dag, men det er varmt og stilt. Så bara vinden holder seg borte så er det greit med litt sommerregn. Krysser fingrene på at vi får sol i morgen:)

  Klem Anita

  SvaraRadera
 2. Att inte kunna namnen på sina pioner, det är ungefär lika illa som att inte kunna namnen på sina barn (ska jag säga. ;-)
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 3. Ljuvliga dofter sprider sig säkert i din trädgård . Jag får vänta ett tag till innan pionerna slår ut och rosorna de få jag har blommar. Men jag kan inte låta bli att gå och lukta på dom.

  Ha en riktigt fin sommarvecka
  Gunilla

  SvaraRadera
 4. Vad härligt med så många doftpioner, kan tänka mig att det doftar gott i din trädgård.
  Kram Anne-Lie

  SvaraRadera
 5. Så ljuvligt med doftande pioner, så många!! Man kan aldrig få för många pioner :-)

  SvaraRadera
 6. Ja visst är det härligt med alla rosor som blommar nu. Det är nu man skall NJUTA :-).

  KRam
  Nina

  SvaraRadera
 7. Hej Charlotta!
  Åh vad vackert med rosorna och pionerna, det är nått jag saknar i vår trädgård:) Fast jag har inte speciellt gröna fingrar så jag vet inte om jag hade klarat av att sköta dem;)

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 8. Namnet på pionerna har jag glömt för lääääänge sedan! Vad gör det? De blommar otroligt vackert ändå! (....Och om Ruben skulle se min min nu skulle han säga upp bloggbekantskapen med mig omedelbart;)))!!!)/Anja

  SvaraRadera
 9. Ljuvlig tid och ljuvliga bildr du bjuder på.
  Jag har nästan gett upp ang sniglar och har skaffat rolurblates oj hur stavar man det??
  Rullskridos blir bättre.
  Ha det gott
  annika

  SvaraRadera
 10. Vackert med rosor och pioner.Doften och färgarna!! Underbart.
  Anje

  SvaraRadera
 11. Vackert!!!! Har precis kommit hem och sprungit runt i trädgården för en snabb runda.... I morgon blir det till att nagelfara varenda hörn för att se vad som hänt och jag gissar med vattenslangen i handen......

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 12. Mmmm! Visst är det härligt, och vackert!
  ha det gott!
  Kram Pella

  SvaraRadera
 13. Vad vackra pioner, vill ha fler.
  Mariana

  SvaraRadera
 14. Åååååå! Vilka underbara rosor och pioner! Nu vill jag bara ha fler!:) Härligt att kunna börja skörda lite spännande saker med. Här har jag hittills bara hunnit skörda en squashfrukt. Inte så spännande... Men lika god för det:) Vad jättefina chiliplantor du har med, nu ångrar jag att jag inte satte sånna i år,, det får bli nästa.

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)