måndag 24 maj 2010

Vilar i fruktblom

Efter ett sådant slit som vår trädgårdshelg bjöd på, borde man idag bara ligga i en hängmatta, vicka på tårna, filosofera och titta upp i de blommande fruktträden. Och framför allt - vara riktigt nöjd med sig själv. Men det är lättare sagt än gjort när eländeskyla och eländesblåst är tillbaka. Jag får nöja mig med att vicka på tårna under skrivbordet, surfa runt och vila ögonen på alla fina trädgårdsbloggar och framför allt - vara riktigt nöjd med resultatet av helgens slit.

Ikväll bjuder jag också på bilder av sådant jag hade sett i min trädgård, om jag kunnat ligga i hängmattan.  

Augustipäron i blom

Allmänt gulplommon i blom

Ha det härligt i trädgårdarna denna vecka!

4 kommentarer:

 1. Åh va vackert!!! Hararna eller råddjuren åt upp vårt äppelträd i vintras så för oss blir det inga blommor.

  /nina

  SvaraRadera
 2. Vacker blomning,vad ni har kämpat i helgen det blir jätte fint med odlingslådorna.
  Ha det bra
  Mariana

  SvaraRadera
 3. Vad vackert!! Här blommar både äppelträd och plommonträd, och nu först kom jag på, att jag inte ens tittat ordentligt på blommorna. Nu fick jag en påminnelse. Det är verkligen synd att inte ta tillvara möjligheten!!
  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 4. Visst är det härligt just nu i trädgården. (Förutom lössen då...) Idag har det varit regnigt och kallt här hos mig. Levde på en svag förhoppning att lössen skulle fly men så är ej fallet...
  Ja, ja imorgon skall det bli fint väder då skall det planteras mera. Ha en fin kväll/Gela

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)