onsdag 12 maj 2010

Ögonfröjd inför helgen


Ah, fyra dagars ledighet och tid för massor av härligt trädgårdsarbete!


Under de senaste veckorna har jag tagit lite foton här och där, men som aldrig kommit med här på bloggen.


Därför passar jag på att visa dem nu, för idag har jag bara målat pallkragar och har inget kul alls att visa.En riktigt skön trädgårdshelg med hopp om lite varmare väder önskar jag er alla!

6 kommentarer:

 1. Tack så mycket! Ser också fram emot dagar med massor av härligt utearbete... Lite värme bara så blir helgen perfekt!

  Önskar dig en trevlig helg också!

  /Charlotte

  SvaraRadera
 2. Jeg har også vårkjærminne som vi kaller den i Norge. Dens lysende blå blomster er nydelige. Her har jeg plantet deler av 20 meters agnbøkshekk i dag, med hjelp av mannen. God helg!

  SvaraRadera
 3. Tack. Visst är det härligt när man har tid! Jag skall göra tvärtom, ägna mig åt familjen lite i helgen (om tonåringarna nu inte skickar mig till trädgår´n igen vill säga ;)

  SvaraRadera
 4. Tack för dom fina bilderna. Hoppas att du har fint väder hos dig så du kan vara ute o greja. Här har vi tyvärr väldigt grått o regningt....Må så gott! Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Finaa bilder som du lät oss ta del av! kollat lite tillb.på dina inlägg. Vad fina bärbuskarna i sina pallkragar verkar. Det är mycket fint du har där
  Hoppas nu att det blir lite mer uteväder
  KRam Ninne

  SvaraRadera
 6. Varje år tänker jag - man skulle skaffa sig några förgätmigej - men tror du det blivit av?? Klantigt är ordet, sa Bill!
  Trevlig helg! /Ruben

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)