måndag 26 april 2010

Madame C goes garden chic


Av annonser från till exempel Garden Girl har Madame C fått lära sig viktiga saker som att det rakt inte går an att odla vackra blommor och grönsaker och pynta sin trädgård med allehanda vackra ting, samtidigt som lilla trädgårdsmadame själv går omkring och vanpryder hela anläggningen genom att se ut som en gråsugga i jätteformat! Det är enkel logik, Madame C! Ni kan ju inte vårda växternas yttre och inte ert eget! C'est impossible, madame!
Gråsugga i jätteformat

Även om Garden Girl:s kollektion enligt Madame C är klart hetast, var hon inte beredd att avstå från hela växtsäsongens plantinköp för att kunna pynta (pimpa!) sig själv. Någon måtta får det väl ändå vara! Monsieur C höll ändå på att storkna. Inte inför synen av sin nu mycket vackrare Madame C, utan inför synen av prislapparna som råkat hamna lite för synligt i sophinken (dit Madame C för övrigt varit Formel1-snabb att förpassa dem). Nåväl, ingen känslig konstnärssjäl hotas längre av smaklösa syner i Cesars trädgård. Se bara, så snygg hon blev!
Den pyntade Mme C

Missa inte det kvinnliga pyntet - blommor på handskar och byxa;)
Båda attributen inhandlade på Plantagen.

11 kommentarer:

 1. Hoppsan, där kanske man måste tänka till ;-) Vid stugan på landet kan jag ju säga att jag inte klär upp mig precis. Det är väl lite mer bekvämt än vackert om man säger så... Du ser i alla fall ursnygg ut i din nya utstyrsel. Ha det gott. // Peter

  SvaraRadera
 2. Nu är du supermatchad! Snyggt... Visst vill man känna sig nöjd med hur man ser ut när man är i det gröna.... Gillar de ljusa färgerna du har på dig och västen ser skön ut (är en väst-människa).

  Det här med trädgårdskläder är verkligen ett kapitel för sig och något jag grunnar över mycket...... Det är dock tur att det börjar komma lite mer kläder anpassade för kvinnor, men behovet är stort för fler utföranden än som finns att få tag på idag.

  Ha' en skön vårvecka!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 3. Tyvärr måste jag nog säga att jag ser mer ut som en gråsugga i trädgården än så där vackert klädd som du är. Det blir mest halvt utslitna kläder och fritt erhållna t-shirtar med tryck, som jag aldrig använder annars.
  Du är verkligen snygg i den nya utstyrseln!
  Ha det gott!
  Christina

  SvaraRadera
 4. Snyggt :) men allvarligt - en vit tröja?! Svara mig: hur länge var den vit? ;)

  Skämt åsido, jag har nästan alltid gamla "målarkläder" när jag röjer runt men de dagar jag jobbar och går ut direkt när jag kommer hem (orkar inte byta om), så är jag lite med pimpad men då grävs det inget större.

  Klart det blir ett mode i trädgårdskläder med, för egentligen behöver man ju inte se ut som en... bara för att man äar trädgårdstok :)

  Trevlig inlägg :) Fröer är postade idag, ha en bra dag :)

  SvaraRadera
 5. Snyggt, och genomtänkt. Särskilt imponerande är färgmatchningen mot planket och grusgången - respekt! :-)
  Själv spar jag alltid gamla paltor "för att ha i trädgården", med resultat att jag nu har väldigt mycket mer gamla paltor än jag har trädgård. Men det får nog bli ändring på det nu. Jag blir helt klart inspirerad.

  SvaraRadera
 6. Supersnyggt! Har själv stått och suktat över gardengirl, men det går ju bara inte att lägga alla "plantpengarna" på kläder som ska smutsas ner. Plantagen verkar vara ett väldigt gott alternativ för ett par snygg/smarta trädgårdsbyxor. Tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 7. Klart mycket snyggare än det där blommiga stuket ;) Själv kör jag svart, gödseln syns mindre då, ha ha.

  SvaraRadera
 8. Superfin blev du men det viktigaste är väl att det ser så skönt ut.
  Byxorna verkar super.
  Jag har gardengirlhängselbyxor för att jag är så smal så inget annat sitter uppe. Det sägs att de är gjorda för de runda men se det går bra för de smala också.
  Faktum är jag skulle vilja ha dem utan blommor för det är så jäkla bra.
  Gillar din hatt en sådan vill jag ha, var hittar jag den??
  ha det gott och må gott
  Annika

  SvaraRadera
 9. Mycket elegant Madame C! Och så duktig du är som fått ordning och reda i dina kallbänkar.....

  SvaraRadera
 10. Tjusig outfit! Jag borde kanske också piffa till min trädgårdsutstyrsel, för jag vill inte heller vara en gråsugga:)

  Rebecca

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)