måndag 22 mars 2010

Engelska trädgårdar - programstart ikväll


Måste påminna om att det är säsongstart ikväll för det underbara och lätt hysteriska trädgårdsprogrammet Engelska trädgårdar ikväll på SVT2, kl. 19.30. Programmet handlar om trädgårdsamatörer som vill öppna sina trädgårdar för allmänheten och komma med i "The Yellow Book". Först måste de synas under lupp och kraven är extremt hårda. Läs mer om programserien här eller om engelska öppna trädgårdar här. Ha en härlig måndag!

8 kommentarer:

 1. Tack för tipset! Visste att det var på gång men inte vilken dag det skulle börja. Har hört talas om "The yellow book", ska bli kul att se hur det går till att bli med. Önskar dessutom att Monty Don kommer tillbaka med "Från trädgård till tallrik"!
  Ha det bra!

  SvaraRadera
 2. Såg faktiskt i tidn.i morse att det är dags ½8 ikväll. Sen är det trädg. på fred också, jag kommer inte ihåg, men det gäller ju att kolla för de är inte så väldans duktiga på att visa sånt?
  KRam Ninne

  SvaraRadera
 3. Lite hysteriskt för min smak, men bättre än inget! Ska du vara med eller?
  Får kolla web-tv eftersom jag bokat in ett föredrag ikväll. Ibland är det skönt att höra folk live och inte i tv.
  Eva

  SvaraRadera
 4. Tack för påminnelsen! Ska försöka komma ihåg ända till ikväll:)

  Ha en fin dag

  Rebecca

  SvaraRadera
 5. Tack för påminnelsen. Nu slukar man alla trädgårdsprogram som finns så det ska bli jättekul att titta ikväll. Fast jag blev lite nervös när jag såg serien förra gången. Tyckte synd om dom som inte kom med i gula boken. Men det var intressant att se hur trädgårdsinnehavarna tog itu med dom partier i trädgårdarna som den hårda "inspektören" slagit ned på. Och visst får man inspiration. Kl 19:30 bänkar jag mig.

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att det är jättekul att se, det går på fredagar också. Såg hela förra säsongen. Det skulle vara kul och åka över och åtminstone besöka en trädgård, när man ändå är där på semester. Men i år blir det ingen semester, bara jobb med huset...
  /Carin

  SvaraRadera
 7. Har lite svårt för detta program.. lite överdrivet känns det som.
  Fast fina trädgårdar är det iallafall.
  Jag har redan missat det...
  somnade efter maten en stund.
  Ha det gott
  Annika

  SvaraRadera
 8. Missade det men såg de flesta avsnitt förra gången. Så de slet och några verkade inte förstå vad en fin trädgård är ... men det är roligt att titta på om tid medges!
  :)

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)