tisdag 16 mars 2010

Doftpelargon 'Lavender Lad'

Jag vann en doftpelargon - Lavender Lad. Så kul! Tack snälla Ia (Ia's ro, varifrån bilden också är lånad) för den här godingen. Det var perfekt, eftersom jag nästan lyckats utrota hela mitt bestånd av pelargoner. Nu väntar jag otåligt på min leverans av pelargonsticklingar också, från Rockdala. Vad jag beställt därifrån kan man läsa här. Ha en vårlig tisdag! Fåglarna sjunger och det är ljust när jag stiger upp - livet är härligt!

6 kommentarer:

 1. Vacker vinst!

  Ha en fin dag i vårsolen!

  Rebecca

  SvaraRadera
 2. Det var en fin vinst. både söt blomma o så doft
  Kram NInne

  SvaraRadera
 3. Åh, men just den där sortens pelargon är ju så vacker! Gillar de skira blommorna på sina långa eleganta stänglar och bladen - som väl går lite åt det gråa hållet, eller minns vi fel? Ta väl hand om den - vi har minsann lyckats vattna ihjäl precis en sån för några höstar sedan :-(

  SvaraRadera
 4. Den har jag haft och den saknar jag.
  Annika

  SvaraRadera
 5. Grattis! visst är den förtjusande! Jag har lyckats få mina att överleva i vinter (i vinkastet) så jag är så glad :)

  Ja, livet är roligare nu när ljuset och energin är åter och jag längtar till helgen då det skall fejas och donas i vinkastet.

  Ha det gott ♥

  SvaraRadera
 6. Har postat raringen idag, så du bör ha den i morgon!

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)