I morgon blir det mycket närproducerat på nyårsbordet. Har precis hämtat rådjursfilé hos en jägare i närheten eftersom jag hittade ett så fint recept på rådjursfilé med kanelsky och svartrötter. Tyckte det lät så gott! Vi har inga svartrötter men så kom jag på att vi alldeles glömt skörda vår haverrot! Den tillagas och äts ju på ungefär samma sätt som svartrötter.
Det var inte långt från tanke till handling och det var sååå härligt att dra på sig gummistövlarna och hämta grepen:)
Dessutom hittade jag fantastiskt fina blad på några polkabetor som står kvar. Dessa ska definitivt vara med och lysa upp nyårstallriken i morgon!
Nu önskar jag er alla ett riktigt gott slut och tackar med varmt hjärta för alla fina kommentarer det gångna året och för att ni fortsätter att hälsa på här på bloggen!
Låter gott!
SvaraRaderaGott slut och Gott Nytt år till dig också!
kram Luna
Detsamma till dig Charlotte <3 Och tack för att vi får läsa den fina bloggen :) Kram /Carolin
SvaraRaderaVisst är det härligt att kunna gå ut och skörda än. Maken frågade nyss har vi någon persilja, Fruns svar det är bara att gå ut i trädgården och plocka. Vilken rikedom! Önskar dig ett gott nytt år/Gela
SvaraRaderaGott Nytt Odlingsår! Snart drar det igång med sådden igen....härligt och spännande!
SvaraRaderaJag önskar dig en härlig avslutning på året, men mest av allt önskar jag dig ett fantastiskt, enastående och lyckligt år 2014!!!
SvaraRaderaVisst är det härligt med närodlat. Jag har skördat brysselkål hela julhelgen och har fortfarande kvar. Känns som en oerhörd lyx.
SvaraRaderaEtt gott slut och ett riktigt Gott Nytt 2014 önskar jag dig!
Kram Anita
Men så gott det där lät! Mums. Önskar dig ett Fint Nytt Trädgårdsår!! Många kramar till dig.
SvaraRaderaHejsa det er jo en hel festmenu hvor gott. Jeg önsker dig et lykkebringende og hälsosamt nytt år. Vi synes snart til trädgårds mys. Kram bente
SvaraRaderaÖnskar dej ett riktigt gott nytt år
SvaraRaderaMariana
Hej, vad skoj att jag hittat din fina blogg. Kommer tillbaka snart...
SvaraRaderaKram från Helen
Ja, plokabetor har jag också kvar i köksträdgården... undrar om de ännu är ätdugliga eller om smaken/strukturen är förändrad... kanske jag borde skörda och testa ;)
SvaraRadera/Kitty