onsdag 31 oktober 2012

Pink superfood!

trädgård

Den mjölksyrade rödkålen blev så lyckad! Jag gjorde den i 
mitten på september, se inlägget HÄR.



Den är så frisk och fräsch. Dessutom är färgen helt enkelt fantastisk - knallrosa!! 
Även äpplena har fått rosa färg:)



Vi äter den på många olika sätt. Idag ringlade jag bara lite olivolja över den 
och strödde rostade solros- och pumpkärnor över. Ibland blandar jag i 
en pressad vitlök, salt och svartpeppar. Lika delar majonäs och crème fraîche 
blandat med väl avrunnen surkål blir också ett krämigt och läckert rosa tillbehör 
till maten! Förutom att det är gott lär det ju vara extremt nyttigt. Bra kombo tycker 
jag, gott och nyttigt:) Dessutom egenodlat, mmm... that's me!

Lev väl,

8 kommentarer:

  1. Riktigt härlig färg, man blir glad av den!

    SvaraRadera
  2. Rosa passar ju också så bra in i den "rosa" bröstcancer-månaden oktober.
    Kram från Eva Linnea

    SvaraRadera
  3. Å sådan livskraft!
    Så sprudlande levande härligt underbar mat!
    Ser så gott ut.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Härlig färg. Det ser väldigt gott ut.
    Ha det bra :)

    SvaraRadera
  5. Så gott det ser ut! Rosa kålsallad :-)

    SvaraRadera
  6. Ser riktigt gott ut :) Kram Suss

    SvaraRadera
  7. Härligt! Har inte smakat årets syrade Kalibos ännu, har så mycket annat att äta som inte håller.
    Idag blev det rotmos med chili. Gott.

    SvaraRadera
  8. Har aldrig ätit det, men det både ser och låter väldans gott!

    SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)