Den mjölksyrade rödkålen blev så lyckad! Jag gjorde den i
mitten på september, se inlägget HÄR.
Den är så frisk och fräsch. Dessutom är färgen helt enkelt fantastisk - knallrosa!!
Även äpplena har fått rosa färg:)
Vi äter den på många olika sätt. Idag ringlade jag bara lite olivolja över den
och strödde rostade solros- och pumpkärnor över. Ibland blandar jag i
en pressad vitlök, salt och svartpeppar. Lika delar majonäs och crème fraîche
blandat med väl avrunnen surkål blir också ett krämigt och läckert rosa tillbehör
till maten! Förutom att det är gott lär det ju vara extremt nyttigt. Bra kombo tycker
jag, gott och nyttigt:) Dessutom egenodlat, mmm... that's me!
Lev väl,
Riktigt härlig färg, man blir glad av den!
SvaraRaderaRosa passar ju också så bra in i den "rosa" bröstcancer-månaden oktober.
SvaraRaderaKram från Eva Linnea
Å sådan livskraft!
SvaraRaderaSå sprudlande levande härligt underbar mat!
Ser så gott ut.
Kram
Härlig färg. Det ser väldigt gott ut.
SvaraRaderaHa det bra :)
Så gott det ser ut! Rosa kålsallad :-)
SvaraRaderaSer riktigt gott ut :) Kram Suss
SvaraRaderaHärligt! Har inte smakat årets syrade Kalibos ännu, har så mycket annat att äta som inte håller.
SvaraRaderaIdag blev det rotmos med chili. Gott.
Har aldrig ätit det, men det både ser och låter väldans gott!
SvaraRadera