torsdag 19 januari 2012

Om man vill göra om garaget

Till leda har jag berättat om och om igen hur vi förra året gjorde om ett gammalt garage/förråd...


... till vårt underbara, ljuvliga bonna-orangeri.


Om någon av er har ett förråd eller garage "över", kanske nedanstående sköna bilder kan inspirera. Bilderna är nämligen lånade från Countryliving och en artikel som handlar om ett omgjort garage.


Ha en fin torsdagskväll - snart är det helg:)

Lev väl,

7 kommentarer:

 1. Halloj! Det ska bli så kul att få sätta i gång och fixa uterummet i Nöbbele, när jag fått nya fönster & dörrar. Garaget blir nog förråd så småningom, men inspiration får man av dina bilder!
  Kram från Eva Linnea

  SvaraRadera
 2. Guuu, så inspirerande bilder...får nog gå ut och dona lite! :o)

  SvaraRadera
 3. Har varit runt och letat, men hittar inget utrymme, inte ens ett garage !!!!! Men oj vilket snyggt resultat ni fick. Måste väl erkänna också att jag tog död på vårt Fikonträd, den godaste frukt som finns.Ha det så gott
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så mycket inspiration och ditt bonna orangeri är hur snyggt som helst. Jag har flera ställen här hemma som behöver sig en uppryckning, både matkällare, garage och förråd. Men jag hinner inte med det just nu, men jag skulle verkligen vilja.
  Kram från mig.

  SvaraRadera
 5. Så fint ni har gjort! Vi har inget garage ännu, men ska bygga ev. i vår. Tänker mig en vrå och ett fönster för odling där!
  /Cika

  SvaraRadera
 6. Men åh, så mysigt "garage"! Jag skulle gärna bygga om vårt, men lär inte få igenom det :-)

  Trevlig helg!
  Annika

  SvaraRadera
 7. Fantastiskt. Vi har funderat på att göra något liknande på ett av våra biutrymmen. Det är dock en rätt stor byggnad med sadeltak, så det kanske blir lite våldsamt att byta hela taket...
  Är det korrugerat plasttak ni har använt? vi har funderat lite på kanalplast, men det riskerar nog att bli lite dyrt. Hur som heslt har den här posten har satt igång många funderingar hos oss! :)

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)