tisdag 6 december 2011

Favorittidningen...... är inte bara en tidning. Nej, Fobo:s tidning Odlaren är mitt främsta läromedel. Inte någon tidning med inspiration och läckra bilder, men med massor av intressant och lärorik läsning. Me like a lot:)

Fobo står för Förbundet organisk-biologisk odling och adressen till deras hemsida är www.fobo.se
Lev väl,

6 kommentarer:

 1. Den tidningen skulle jag också vilja ha, kanske dax att bli medlem där. Ha en fin dag/Gela

  SvaraRadera
 2. Vilken fin header, visst är den ny?
  Tack för tipset om den fina tidningen. Jag prenumererar på Natur och Trädgård som jag också lär mig mycket av.
  Ha det gott!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Jaaa! Du påminner mig om att jag också fick den i brevlådan i går men har glömt bort den i allt familjestök. Kanske hinner titta lite nu innan dagishämtning :-)
  Jag blev medlem för ett par månader sedan och hade med årets tidningar till förlossning och BB för att ha något att läsa om det skulle dra ut på tiden (20 min tog det) :-D

  SvaraRadera
 4. Nej, den har jag aldrig läst. Kanske beroende på att jag inte odlar matnyttigt. Däremot fick jag hem Rosensällskapets tidning härom dagen - men har inte hunnit titta i den ens!

  SvaraRadera
 5. En massa vackra foton och idéer är det en strid ström av så ibland vill man ju ha lite hårda fakta. Min favorit är "Natur & Trädgård"! En helt fantastisk och reklamfri tidsskrift. Kul att det finns en marknad för både den och för "Odlaren".
  Han en trevlig läsning
  Kristina

  SvaraRadera
 6. Me like too! Kram från Eva Linnea

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)