lördag 1 oktober 2011

Solsken till er alla!


Härlig helg och lördag önskar jag er alla med dessa underbara solrosor, som får symbolisera det fantastiska väder vi haft idag. Sol, ljus, värme och ljuvligt vackra höstfärger vart jag än ser!


Idag har vi varit på Hedentorps plantskola i Ängelholm och pratat bokashi-kompostering. Så härligt att få språkas med så många nyfikna och vetgiriga trädgårdsälskare!


Den här vackra utsikten har jag haft bakom bordet:) Hedentorps plantskola är verkligen en vacker plats! Här förvaltar Liv och Lasse en plantskola som funnits i famljen i generationer och kunskapen de delar med sig av är stor.Åååhh, vintern och mörkret känns avlägset... mycket avlägset.

Lev väl,

11 kommentarer:

 1. Javisst känns vintern avlägsen låt åt hoppas att det är så!
  KRAM från mig!

  SvaraRadera
 2. Yes, här har du en som ska köpa Bokashi-hink.Vilket är enklast? Att beställa från dig eller deras egen sida;)Ska köpa en till nästa lön. Kram/Fia.

  SvaraRadera
 3. Underbart höstväder. Såna här dagar känns inte hösten så jobbig.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja, visst känns det avlägset en dag som denna... :) Måste kika närmare på det där med bokashi!
  Soliga kramar, kära du!

  SvaraRadera
 5. Härligt väder, passade ju fint när ni jobbade utomhus, verkar vara en trevlig plantskola. Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Stortrivs med vår bokashi! Det enda som inte var någotsånär förmultnat efter tre veckor i den lediga drivbänken var en kanelstång! Är så glad att vi inte hann skaffa en bökig varmkompost, detta är mycket smidigare.
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera
 7. Åh, vad kul att komma tillbaka och kika på din fina blogg. Efter ett långt uppehåll är nu Haspet tillbaka ;-) Bokashi-kompostering låter riktigt intressant, det ska jag absolut kika närmare på. Hoppas du får en riktigt fin söndag.// Peter

  SvaraRadera
 8. Ett stort fång med sol & solrosor till dig också! Jag är tillbaka i Stockholm igen, med en (liten) förkylning. Kul att så många är intresserade av kompostering och "din" bukashi. Själv grävde jag om min alldeles egna enkla kompost i Nöbbele innan jag åkte hem i går. Det är en skön känsla att kompostera, det är lifvet liksom. Kram från Eva Linnea

  SvaraRadera
 9. Dadaa! Imorgon får jag mina! Med kran båda två!
  Må solen lysa på dig själv;)))!/Anja

  SvaraRadera
 10. O ja soliga underbara helg och redan oktober.
  Hoppas på fler underbara dagar...:) Kram Maria

  SvaraRadera
 11. Så fint du skriver. Vi tackar för de fina orden!
  Tack själv för att ni ställde upp. Hinkarna står här nu hemma och jag ska noggrant läsa instruktionerna innan jag sätter igång. Kul!
  Ha en fin vecka / Kram Liv

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)