torsdag 29 september 2011

Än väntar nya skördar!




Lugnt och melankoliskt i köksträdgården, som nu förbereder sig inför vintervilan...


Ändå väntar mer att skörda... Här växer den röda brysselkålen 'Falstaff", som utlovar många delikata huvuden.


Även 'Early Half Tall' är full av halvstora brysselkål. En månad till, så går det nog att börja skörda:)

Lev väl,

7 kommentarer:

  1. Åh, ser ju att dina pallkragar är mer än halvfulla av både blomster o äbart, helt underbart ju!Hoppas brysselkålen växer till sig nu och att den är delikat:)//helen

    SvaraRadera
  2. Pallkragarna ser annorlunda ut nu men det är fortfarande ganska mycket i dem.Hoppas brysselkålen görså som du önskar dig.
    Anje

    SvaraRadera
  3. Visst är det härligt när det finns att skörda än!! Ha en fin kväll/Gela

    SvaraRadera
  4. Tänk och ha egen brysselkål, det som är så gott. Röd har jag aldrig sett förut, du odlar så många gosaker.
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  5. Vilken underbar köksträdgård du har och fortfarande så mycket kvar att skörda!
    Ha det gott!
    Christina

    SvaraRadera
  6. Vilken fantastisk odlingsplats! ...och tänk att något så gott som brysselkål även kan vara så vackert... och nyttigt....lite som ett kinderägg ju (3i1).
    Kram

    SvaraRadera
  7. Så fina plantor! hur klarar du dom från alla otäckingar(kållarver mm)!
    Mariana

    SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)