Lugnt och melankoliskt i köksträdgården, som nu förbereder sig inför vintervilan...
Ändå väntar mer att skörda... Här växer den röda brysselkålen 'Falstaff", som utlovar många delikata huvuden.
Även 'Early Half Tall' är full av halvstora brysselkål. En månad till, så går det nog att börja skörda:)
Lev väl,
Åh, ser ju att dina pallkragar är mer än halvfulla av både blomster o äbart, helt underbart ju!Hoppas brysselkålen växer till sig nu och att den är delikat:)//helen
SvaraRaderaPallkragarna ser annorlunda ut nu men det är fortfarande ganska mycket i dem.Hoppas brysselkålen görså som du önskar dig.
SvaraRaderaAnje
Visst är det härligt när det finns att skörda än!! Ha en fin kväll/Gela
SvaraRaderaTänk och ha egen brysselkål, det som är så gott. Röd har jag aldrig sett förut, du odlar så många gosaker.
SvaraRaderaKramar
AnnaMaria
Vilken underbar köksträdgård du har och fortfarande så mycket kvar att skörda!
SvaraRaderaHa det gott!
Christina
Vilken fantastisk odlingsplats! ...och tänk att något så gott som brysselkål även kan vara så vackert... och nyttigt....lite som ett kinderägg ju (3i1).
SvaraRaderaKram
Så fina plantor! hur klarar du dom från alla otäckingar(kållarver mm)!
SvaraRaderaMariana