tisdag 20 september 2011

Titta vad jag fått!!!

Åh, vad jag blev glad i går! Det är minsann inte varje dag som jag visslar och gör hoppsa-steg från brevlådan och in, men det gjorde jag igår. Min söta vän Aina har varit på vinresa till Spanien och köpt med sig fröer hem till mig. Det var en chilisort som heter 'Piquillo' och en tomatsort som heter 'Montserrat'. Ett väldans fint höstkort fick jag också:)


Maria, med bloggen Marias trädgård, var så himla gullig och skickade massor, massor av frön från sina enormt vackra rosenskäror. Det var första gången i år som jag odlade rosenskäror och nu är jag precis såld på dessa tacksamma och vackra sommarblommor. Tack snällaste Maria för dessa! Tänk vad det ska spraka i mina rabatter nästa år:)

En av årets vackra rosenskäror
Visst var det ett lustigt sammanträffande att två så fina gåvor damp ner i brevlådan samma dag!
Lev väl,

13 kommentarer:

 1. Visst är det härligt med paket i brevlådan.Jag fick också ett men det hade jag beställt.Ett underbart vackert garn i en pastellnyans av lila.Tjockt och mjukt.Ska stickas med nr8

  SvaraRadera
 2. Så roligt att få sådan post! Och allt tack vare bloggvärlden...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 3. Jag måste erkänna att jag inte viste hur en rosenskär såg ut men den är ju jätte vacker även om rosa inte är min färg så finns de kanske i felr?

  Anna

  SvaraRadera
 4. Hejsan Charlotta
  Så himla trevligt med fröer av både den ena och den andra sorten. Undrar om chilenamnet har fått sitt namn av Monsterrat Caballé eller av det heliga berget...;)))?!/Anja

  SvaraRadera
 5. Sådana överaskningar i brevlådan blir man så jätteglad över, det förgyller resten av dagen :=)
  Önskar dig en trevlig kväll!

  SvaraRadera
 6. Grattis vad roligt! Jag ångrar så att jag inte sådde rosenskära i år, ska inte hoppa över det till våren!!! Spännande fröer från Spanien!!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 7. WOW, den var virkelig vakker! Tre skandinaviske navn på samme plante.. Rosenskära, Den stolte kavaler og Pyntekorg. Vakre planter og flotte navn..

  SvaraRadera
 8. Hej. Hvor er du heldig at få så herlig post. Håber frøene bliver til mange planter. Rosenskären er vældig smuk.

  SvaraRadera
 9. Förstår att du blev jätteglad,det hade jag oxå blivit. Den rosenskäran är så fin. Mina är ju mer enkla om man säger så.Här komposteras det nu för fullt.
  Kram
  Birgit

  SvaraRadera
 10. Underbart med annat än räkningen i postlådan!!! Tänk så mycket vackert och välsmakande det kan bli sedan!
  Ha det gott!
  Kram
  Christina

  SvaraRadera
 11. En glad överaskning!
  Den där dubbla Rosenskäran är fin och blir inte så hög.
  Min har blommar hela sommaren, man kanske ska spara lite frön av den.
  Mariana

  SvaraRadera
 12. Nä, inte ofta man skuttar från brevlådan i slutet på månaden (:D Växtpaket gör en glad, perfekt tajmat! (:D Ha det gott!

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)