Det är väl helt OK att bjuda familjen på hamburgare med dessa egenodlade tillbehör?
Och hemlagade pommer frites? Fast inte friterade, utan tunna klyftor av nyplockad potatis, ugnsstekt i ekologisk rapsolja.
Och så egna päron och äpplen till dessert. Junk food som blir gourmetmat om någon frågar mig:)
Lev väl,
Skønne havens afgrøder. Tænk I har modne æbler allerede nu i august, vi må vente lidt endnu 1 måned cirka, men vi har fersken op af sydmuren.
SvaraRaderaHenrik
Det är verkligen helt okej!
SvaraRaderaSer smarrigt ut. =)
Det där kallar jag inte junk food utan funk food! Nu väntar en härlig tid med mycket frossande i allehanda läckra nyttigheter!
SvaraRaderaHa det gott!/Laila
Ser fantastiskt gott ut :-) Långt ifrån "äkta" junk food!!
SvaraRaderaHa det gott!
Annika
Det är väl så långt från junk food, som man nästan kan komma! Ser urläckert ut!
SvaraRaderaKram, Monica
Ser underbart gott ut ! Nu blev jag ju hungrig igen :-) Åå såååå avis på ditt besök hos Anette, ser ljuvligt ut. Beundrar också ditt fina övervintringsställe till pelargonerna, verkligen jättesnyggt !!! Ha en jätteskön vecka !
SvaraRaderaLisa/Lisas trädgård
Härlig med allt egenodlat. Det ser verkligen gott ut. Kram
SvaraRaderaÅhhh ... jag blir alltid så inspirerad när jag besöker din blogg. Vilken underbar "junk food". Det ser verkligen delikat ut.
SvaraRaderaNu ska jag gå och äta frukost. Smörgåspålägg blir egen sallad, egna tomater och egen basilika. Mitt favoritpålägg på sommaren.
Ha en skön dag!
/Anita
Det er absolut ok :-)
SvaraRaderaJunk foodens ultimata motsats, skulle jag vilja påstå, helt underbart och superlyxigt!
SvaraRaderaAgneta kram