tisdag 5 juli 2011

Allt för en lyckad födelsedag
Äldsta mademoiselle C fyllde 17 år igår. En födelsedagsbukett med rosor, blåklint, viol, schersmin, funkia, dill och sparris stod på bordet till frukosten.Hur gammal man än är, ska det det vara många paket! Mycket bra tillfälle för madame C att träna på vackra paketinslagningar. Jag bävar, varje gång det är kunder i butiken, för att någon ska be att få något inslaget... Bäst att ligga i hårdträning;)En härlig sommartårta har unga mademoisellen själv komponerat. Ja, märk väl, "komponerat" - inte gjort;) Fluffiga hembakade sockerkaksbottnar med ett tjockt lager chokladmousse mellan. Vaniljvisp istället för grädde runt hela härligheten med maränger och nyplockade, skivade jordgubbar på toppen.

Lev väl,

6 kommentarer:

 1. Vilka vackra paket du har gjort och tårtan ser så läcker ut.Din dotter måste ha blivit mycket glad för den fina uppvaktningen.Ha en bra dag.

  SvaraRadera
 2. Vacker bukett, vackra paket och vacker tårta.... kan knappast bli en bättre födelsedag.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Här sitter jag och är hungrig och så får jag se er härliga tårta.. dreggel! ;) Buketten var också himlans fin. Måste ha blivit en fin dag för dottern. :)
  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Måste ha varit en fantastisk födelsedag med så fina blommor, paket & tårta.
  <3 Lydia

  SvaraRadera
 5. Allt var så utsökt vackert; buketten, tårtan & presenterna. Vi hörs. Kram

  SvaraRadera
 6. Ett försenat Grattis till dottern!
  Du behöver ju verkligen inte bäva om någon ber dig slå in ett paket - dina paket är ju jättefina!
  Och tårtan = Mums!
  Kram, Monica

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)