torsdag 24 februari 2011

Dagens loppisfynd


Åh, tänk att ha så goa loppistokiga vänner som vet att jag letar efter gamla vackra blomsterkorgar! Den här kom hem till mig idag, utan att jag ens behövde leta! Som jag längtar efter att få ta denna korg under armen och gå ut i trädgården en eftermiddag och plocka mig ett stort fång blommor att binda vackra buketter av!

Tack snälla, snälla Ann-Charlotte:)

Lev väl,

7 kommentarer:

 1. Fina korgar finns det alltid användning för :-)

  SvaraRadera
 2. Varje gång jag öppnar din blogg blir jag så GLAD över att se dina knubbiga, skrynkliga rabarberknoppar! Så, nu fick jag sagt det.

  Vacker korg - den ser riktigt gammal ut!

  Kramar Anna Vattenkanna

  SvaraRadera
 3. Men vilken fin korg! Vilken överraskning att få en sån bara så där ;-) Perfekt till trädgården....

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 4. Vilken vacker korg. Jag köpte en blomsterkorg förra sommaren. Jag har drömt om en sådan sedan jag var barn och tittade på gamla bokmärken där fina damer gick med en blomsterkorg på armen och fyllde den med blommor. Nu är man en "dam" själv (om än inte lika fin som damerna på bokmärkena) och kan gå omkring i sin lilla trädgård med en korg att fylla med blommor.

  Ha det gott!
  /Anita

  SvaraRadera
 5. Jag kan riktigt se det framför mig, hur du sakta vandrar i din vackra trädgård, med en stor stråhatt och en ljus sommarklänning, och klipper en ros här och där och lägger dem i din fina korg...
  Fint!
  Kramar, Monica

  SvaraRadera
 6. Vilken fin korg! Perfekt att fylla med trädgårdens godsaker. Och va fint du gjort med fotot, får man lov o fråga hur du gjort det?

  SvaraRadera
 7. Hej Ilahinoor,
  Ja, det går bra! Jag har laddat ner ett gratisprogram som heter Picasa och i det programmet gör jag de flesta bildredigeringar. Superenkelt!
  Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)