söndag 5 december 2010

December i trädgården

Mycket var det, som aldrig blev gjort innan vintern. Rätt vilsamt ändå att det inte går att göra så mycket åt det nu...


Hm, sparrisen behöver klippas ner...

Rent och prydligt ser det ut...

Hallå! Jag ser inte!


Ifall det blir nån mer fin dag...

Tomteluvan på?Lev väl,

24 kommentarer:

 1. Vilka underbara bilder! Ja, det var mycket, som inte hanns med innan snön kom! Vi åkte ju bort en höstdag och skulle räfsa vidare när vi kom hem, var det tänkt... Ja, ja, inget att gör åt det nu!
  Här snöar det idag igen, smått, smått, men hela tiden!
  ha en fin söndag, kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Så prydligt och vackert det är i din trädgård. Jag hann inte alls med allt jag planerat. Så här tidigt hade jag aldrig gissat att vintern skulle slå till. Känns lite snopet faktiskt. Här kommer vi fortfarande inte ut. Börjar snart klättra på väggarna!
  Önskar dig skön 2:a Advent!
  Kram
  Randi

  SvaraRadera
 3. Fina bilder, snö är så vackert på bild! Det ser likadant ut när jag tittar ut, förutom den blå himlen, här är den grå och det kommer ännu mera snö ur den...
  Kram,
  Katarina

  SvaraRadera
 4. Man får tro att det som göms i snö osv
  Ha de gott inne stugan
  Kram Ninne

  SvaraRadera
 5. Det ser vilsamt och fridfullt ut i ditt paradis... Jag gillar snö, men hatar kylan!!!!
  Ha en skön andra advent!
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Så fint det ser ut nu när allt är täckt med ett lager vit snö.Visst känns det bra att slippa trädgårdsjobb nu när det inte går att hålla på där och man utan dåligt samvete får mysa inne.
  Vacker header du har.
  Igår hade vi massor med snö och idag har det mesta försvunnit redan. Det är plus 5 och solen tittar fram då och då. Nu hoppas jag att allt försvinner,det är halt just nu.
  Ha en trevlig fortsättning på den här adventsondagen.
  Anje

  SvaraRadera
 7. Visst är det vackert med ett snötäcke, som täcker allt, som man inte hann göra. Det ser så rent och fint ut!
  Ha det gott!
  Christina

  SvaraRadera
 8. Det er nydelige vinterbilder du viser. Men så snart julen er over, begynner vi å drømme om alt som skal såes. Å bruke etterjulsvinteren til å planlegge og å drømme om neste års hagesesong.. ja, det gjør i alle fall jeg.

  SvaraRadera
 9. Det är så effektfullt och fint när det snöat på saker man glömt ute. Stolarna påminner om varmare dagar som kommer, och vilken fin skulptur du hade.
  Skickar en stor adventskram till dig
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 10. Ser bekant ut det där med allt som inte hanns med - fast att man slet för att hinna med allt. Var faktiskt ute och knep sparrisar tidigare idag när jag inte stod ut med att se de vissna eländena längre.

  Jag vågar lova att ni kommer att bli saliga över glöggen - den är ljuvlig! Jag tror inte att det där med potatisarna har någon avgörande roll för alkoholen. Tror det hela stannar av när sockret tagit slut. Dock kan jag inte se vitsen med att låta brygden längre när den smakade så gott efter tre veckor. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 11. På bild är det otroligt vackert med snö / gittan

  SvaraRadera
 12. Jag försökte "ta mig hem igen" via din tävlings-länk till min butiksblogg, men tryckfelsnisse hade visst varit i farten och vänt på bokstäverna - hemtrevligtuteinne ska det vara =)

  SvaraRadera
 13. Vilka underbara vinterbilder från din trädgård. För mig tog det ett tag att acceptera att säsongen var slut, men det är som sagt skönt med ett döljande täcke så man slipper se det man inte hann. Det ser ut som du har fått rejält med snö.
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera
 14. Underbart vackra vinterbilder! Ja, den tidiga vintern kom som en överraskning, det hade jag inte alls räknat med, så det var mycket som inte blev gjort!!
  Ha det gott!
  Margot

  SvaraRadera
 15. Vintern är vilsam.... Och tur är väl det....... Härligt med möblerna som står och väntar på er och helt redo för en fin dag..... Jag har skottkärran ståendes full med 'stuff' under snön...... Den väntar sig nog inga mirakel innan det är vår igen.... ;-)

  Söt hund ni har!

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 16. det är väldigt vackert med all snö men man blir tokig på att skotta hela tiden! mysigt ni har det inne också! kram anna

  SvaraRadera
 17. Allt ser så tyst och stilla ut i din trädgård. "Orörd" snö är så vackert.
  Ha en bra vecka.
  Kram!

  SvaraRadera
 18. Visst är det skönt ändå, med en viloperiod i trädgården, när man faktiskt inte kan göra nåt...så till våren hinner man längta rejält och då har man så stor lust igen! Fina stolar med dynor på!

  SvaraRadera
 19. Det är så härligt med all denna snö visst är det underbart. Jag han inte heller klippa min sparris och så hade jag tänkt plocka mer mossa och det han jag inte heller så det är bara att gå och köpa i butiken..

  Kram Anna

  SvaraRadera
 20. vilka vackra bilder! dock tycker jag om snön för då ser man inte min ovårdade trädgård (som jag ska fixa till snart)! gillar bilderna på er hund :) har en likadan själv fas beige/brun
  från collete

  SvaraRadera
 21. Härliga vinterbilder, brödet ser såååå gott ut och grattis till vinsten! (Jag har inte varit så aktiv med bloggandet på sistone...

  Kram!
  Stina

  SvaraRadera
 22. Visst är det skönt när snön kommer och täcker över allt det kvarglömda. Härliga bilder från din trädgård!
  Kram

  SvaraRadera
 23. Vad mysigt det ser ut (även om jag föredrar dina sommarbilder).

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera
 24. Hi hi, känner igen det där med mycket som inte hann göras innan vintern slog till. Vi var på landet i lördags och skottade och det var ganska förfärligt att se hur många lövkorgar, hinkar, skottkärror mm som stod ute täckta av 4 dm snö! Glömde kameran i stan och mobilbilderna blev inte bra så jag får njuta av dina fina bilder i stället!
  Ha det gott!/Laila

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)