fredag 5 november 2010

Blooming Friday!

Tänk! Nu är det fredag IGEN! Det är ju bara galet hur fort det går! Dagens blommiga fredag har temat besökare och då tänker jag förstås direkt på alla härliga besökare som hälsade på i vår trädgård den 8 augusti, när vi var med i Tusen trädgårdar. Det var första gången vi öppnade vår trädgård för besökare och det var en överväldigande upplevelse. Följ med på en bildkavalkad av trädgården som den var då, och av själva trädgårdsdagen! De flesta bilderna har visats här på bloggen tidigare, men det är härliga minnen att plocka fram igen så här mitt i mörka hösten:)

Vår dröm och skapelse...

Som vi älskar denna plats där vi lever och skapar.

Att få skapa tillsammans med någon som drömmar samma drömmar, är en ynnest.

Att sträva efter gemensamma mål, är en ynnest.

Som vi jobbade och slet, för att göra vår trädgård så fin det bara gick!

Så fin har aldrig trädgården varit. Inte alla delar på en gång och gräset
klippt samtidigt;)
Här kommer också en repris av det inlägg jag gjorde när de sista besökarna gett sig av:Tusen trädgårdar blev för oss en helt oförglömlig dag!


Trots ett miserabelt väder var det bortåt 250 besökare som trotsigt begav sig 
långt, långt ut i mörkaste smålandsskogarna för att besöka vår lilla drömplätt på jorden!

Ha nu en härlig Allhelgonahelg och glöm inte titta in hos Roses and stuff för att
se hur andra tolkat temat "besökare"!


Lev väl,

13 kommentarer:

 1. Vilken lycka att få ha sitt eget lilla paradis!! Er trädgård ser helt fantastisk ut, inte konstigt att så många besökare trotsade regnet för att få njuta av allt det vackra!!
  Ha en trevlig helg!
  Margot

  SvaraRadera
 2. Thank you for the beautiful views of your garden. You must have been pleased that so many people made the effort to visit on that special day.

  SvaraRadera
 3. Ååå va kul att få kika in i din underbara trädgård . Jag är nämligen helfrälst i den JAG också. Ska visa mannen i huset bilderna på er pergola. Försöker nämligen få honom att förstå vad mysigt det är med en sån :-))Kram

  SvaraRadera
 4. Jo, nog var 1000 Trädgårdardagen en speciell upplevelse. Det kan jag också skriva under på.
  Fint att se era bilder, jag tackar!

  /Anette

  SvaraRadera
 5. Vackert! Det är lycka att ha en trädgård att pyssla i :)
  Tjingeling

  SvaraRadera
 6. Vilken fantastisk drömplätt du råder över. Den är full av fina lösningar och ideer, full av inspiration. Ville tro att alla 250 stornjöt besöket :)

  SvaraRadera
 7. Så kul att det kom så många besökare...kändes hellyckat förstår jag ;)

  SvaraRadera
 8. Härligt, Charlotta! Vilken sommarlängtan jag fick nu! :) Hoppas ni har det lika varmt och soligt som det var tidigare i somras!
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Besökare i form av människor, den första bloggen, som jag ikväll läser med det inlägget. Ni verkar ha det underbart vackert i er trädgård, besökarna tyckte väl likadant...
  Lena

  SvaraRadera
 10. Kan tänka mig att det är en mäktig känsla när så många besökare kommer och njuter av det man skapat. Är så glad för din skull att det blev så lyckat!

  SvaraRadera
 11. Thank you posting these wonderful garden views. I'm thinking of all the hard work to create a haven like that. Beautiful gardens will always be an inspiration for me!

  Have a great weekend!!

  SvaraRadera
 12. Vad fint ni har det i er trädgård. Alla besökare måste ha njutit riktigt.

  Ha en bra början på veckan

  Gunilla

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)