onsdag 15 september 2010

Höstfint ute och inne

Från att fullkomligt ha försummat husets insida, har jag just nu ett starkt behov av att pynta och dona. Någon annan som känner likadant? Vad beror det på? Jag är i alla fall inte gravid;)


Igår eftermiddag fixade jag till köksfönstret och farstukvisten.Och jag är uppfylld av goa känslor av mys...

Lev väl,

17 kommentarer:

 1. Oj, så fint och mysigt du gjort det!
  Ha det gott!
  Christina

  SvaraRadera
 2. Det kanske beror på att det ändå blir höst och man är lite mer inne än ute?
  Fint blev det.
  Här blåser det storm men idag har det inte regnat.
  Kram.
  Anje

  SvaraRadera
 3. Känner likadant. Man har ju knappt varit inne under sommaren och inte brytt sig särskilt hur det såg ut, MEN nu så vill man ha det lite mysigt. Och det har DU verkligen.
  Skitsnyggt collage.
  //Camilla

  SvaraRadera
 4. Guuud vilka projekt ni har. Men vad fint det blir. Jag kan ju inte göra annat än dra på munnen för klematisarna har köppt dom samma jag med. Härligt när de rear ut. Ha en fin fin kväll/Gela

  SvaraRadera
 5. Jag känner likadant varje gång vi går mot höst. Trädgården faller i ett slags lugn och kvällarna blir mörka och bjuder till pyssel inomhus istället.

  SvaraRadera
 6. Åhh vad fint du har gjort! Behöver nog också snart ta tag i något här hemma, tänkte hantverkarna skulle bli klara först. Jag är så evineligt trött på allt "byggdamm".
  Ha de gott. Catarina

  SvaraRadera
 7. Jättefint har du gjort! Åh - nu måste jag iväg och leta mossa ;) Det är kul att pynta och hösten har ju så mycket fint naturmateriel att bjuda på. Till helgen skall jag vara hemma och då blir det lite pyssel gissar jag :)

  Ha det så gott, kram :)

  SvaraRadera
 8. Jag är också sugen på att grejja inne, men jag tar mig liksom inte riktigt ut ur köket just nu. Och vill bocka av några till uteprojekt innan jag drar mig in i mitt skal!

  Underbar kanelburk, jag letar också efter småkryddburkar men har inte hittat till vettigt pris ännu.

  SvaraRadera
 9. Oj,,,,,vad mkt fina bilder,,,,,,,du e en hejare på att göra fina collage......
  Nu går vi mot våren :)
  Ha det gott
  Håkan

  SvaraRadera
 10. Jag fick plötsligt energi till att pynta i veckan.

  Så fint du gjort! Jag älskar urnorna i zink!

  SvaraRadera
 11. Ja, jag känner likadant! Samma "visa" varje höst, helt plötsligt ser man alla skavanker inomhus, och bara måste ha nåt nytt både här och där...på sommaren lägger man all energi utomhus. Tja, man är som man är..:o)
  Vad mysigt du fått till det! Nu blir jag ännu mer sugen, måste fixa nåt höstmys på trappan också, flitiga lisan börjar ju se trött ut...

  SvaraRadera
 12. Mysigt!! Jag känner precis lika dant - ska bara fixa dop för lillkillen först...

  kram,S

  SvaraRadera
 13. hihi... det där känner jag igen... Fast mitt hem är fortfarande eftersatt.... ingen större kärlek har ägnats inomhus de senaste månaderna... tänker att jag har många och långa mörka sådana där uppdämda kreativa behov kan få uttryck 'inside'....

  Såååå fint du gjort... Känner att det får bli ett besök till skogen snart....

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 14. Så väldigt vackert! jag känner igen känslan men den har inte riktigt drabbat mig än. Kan bero på att det enda jag ser inomhus är oputsade fönster på gränsen till vad jag tolererar, och inget kan bli fint förrän det är åtgärdat!...och jag är inget fan av fönsterputsning.
  Ha en fortsatt bra vecka.

  SvaraRadera
 15. Så himla höstfint du gjort.
  Jag skulle behöva någon som kom till mig och gjorde iordning lite fint.

  Ha en riktigt fin fortsättning på veckan.
  Trevlig Helg
  Kramen/Gunilla

  SvaraRadera
 16. Så fint og stemningsfullt du har det! I morgen skal jeg finne frem mose og pynte ved inngangspartiet for nå ble jeg inspirert. Takk!
  Ønsker deg en fortsatt fin helg!
  Monica

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)