torsdag 15 april 2010

Sippor, sippor och adjö till snödropparna

En liten rundtur i trädgården och den angränsande skogen resulterade i dessa bilder. Blåsipporna står nu i full blom och glädjen var stor vid upptäckten av vitsipporna, som också är på god väg. Samtidigt blev det ett litet farväl till de vackra snödropparna som alldeles strax har blommat över... Det går så snabbt nu att den lilla kvällsronden blir oumbärlig. Utan den missar man många fantastiska detaljer.

4 kommentarer:

 1. Hejsan,
  själv älskar jag också den lilla kvällsronden. Dagens höjdpunkt är det att kolla in hur många millimeter vitsippan höjt sig ovanför bladen. Sakta men säkert tittar hon upp bakom huset.
  Visst är det något visst med vårblommor?
  Ha det bra.
  Camilla

  SvaraRadera
 2. Den dagliga turen i trädgården så här dags är som julafton varje gång...

  De fält som vitsippor bildar är extra ljuvliga. Längtar...... Blåsippor är inte så vanliga här, de finns, men inte i några mängder.

  Ha' det gott!
  Charlotte

  SvaraRadera
 3. Ja det gäller verkligen att njuta av varje sekund nu. Hinner man inte ut i naturen så är det ju härligt med bloggare som du som bjuder på så ljuvliga bilder som man kan njuta av. Ha en fin kväll.// Peter

  SvaraRadera
 4. Visst går det fort! Rätt va det är så ... oj då ... är det en blomma där .. precis där man tänkt sätta foten!
  :)

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)