torsdag 29 april 2010

Närodlat vårtecken

Om det ändå vore min egen skörd! Så väl är det inte, men gott nog. Inte så långt härifrån finns en växthusodlare med gårdsbutik, som odlar tomater och gurka. I mitten på april brukar de öppna gårdsbutiken - ett bord inne i ett av växthusen och ett litet kassaskrin att lägga pengar i! Tomaterna smakar underbart och är inte besprutade, utan istället använder de biologisk bekämpning. Ett riktigt härligt vårtecken i de småländska skogarna. Mums, vilken god sallad det ska bli av det här och vår egenodlade sallat:) Ha en fortsatt härlig vårvecka - imorgon sjunger vi in våren, tjoho!

2 kommentarer:

 1. Men blir jag grön av avund eller inte;-))

  SvaraRadera
 2. Sååå gott!

  Tack så jättemycket för den gulliga kommentaren hos mig.... Jag blev varm i hela kroppen....

  Har precis faktiskt gjort ett inlägg med 'ätbart tema'. Vill bara berätta att jag länkat till dig som tips på en inspirerande blogg om köksträdgårds-odlingar!

  Önskar dig en skön helg!
  Kram
  /Charlotte

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)