torsdag 25 februari 2010

Tulpanlökar från handelsträdgården

Igår gjorde jag ett besök på en gammal fin handelsträdgård bara för att känna den underbara doften av varmt prunkande växthus. De odlar sina egna tulpaner och planen var att få ta några bilder. Och så hade jag glömt kameran! Idiotiskt. Jag tiggde mig till att få köpa några tulpanlökar, en ljusviolett dubbel ska det vara, 'Double Price'. Nu står de så fint på köksbordet.
Dream on...

4 kommentarer:

 1. Hej!

  Nej sluta inte med det jag hade fel den andra kallade sig för FRU C. Nu har jag rett upp det hela en gång för alla. Jag har många som kommenterar och jag läser alla men ibland så blir lite svårt med alla namn.

  Stämningsfull bild och visst är man sugen.
  jag längtar nog mest efter dofter.
  Annika

  SvaraRadera
 2. Härlig bild! Jag längtar nu ännu mer till våren! Visst är det tur att vi kan "våra" inne, innan det är vår?!
  Ha det!

  Jenny

  SvaraRadera
 3. Vad trevligt med lite grönt som kikar upp ur lökarna, även om det är i kruka på köksbordet:) Det piggar upp, i väntan på de där ute!

  Rebecca

  SvaraRadera
 4. JA det är gott att ha tulpaner som växer- om så är - på bordet inomhus. De finns i alla fall.
  KRam Ninne

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)