tisdag 5 november 2013

Klorofyllpepp



Nog är det makalöst att fortfarande kunna gå ut och plocka in enorma mangoldblad från köksträdgården. På bladen jag plockade in idag fanns inte ens ett enda fult snigelhål! Det finns inget bättre än att kunna klorofyllpeppa kroppen med egen skörd - i november!

Keep calm and keep on gardening,

8 kommentarer:

  1. Min Mangold har också stått så himla fin ända tills för några dagar sedan när rådjuren haft fest och bara lämnat stjälkarna kvar. Men...jag kan väl bjuda på det.

    Kram // AH

    SvaraRadera
  2. Det är bara att njuta så länge det går. Helt otroligt att det är november redan. Hoppas det blir en kort vinter.
    Anje

    SvaraRadera
  3. Nice photo!
    Greetings, RW & SK

    SvaraRadera
  4. Oj det var inte illa ser allt lite knaprigt ut oxå ;-)
    KRAM från mig!

    SvaraRadera
  5. Härligt! Här äter vi escarole, hoppas vintern dröjer länge länge.....
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Så fantastiskt mumsigt och lyxigt! Bara att njuta!
    Kram Milla

    SvaraRadera
  7. Ja, så underbart!! I dag tog jag in mina rödådrade savoykål och massor av svartkål. Lämnar en del faktiskt. Men nu verkar vi snart få snö....

    Blir det månne en av dina välgörande drinkar av mangolden :-) ??

    Stoooor kram
    Charlotte

    SvaraRadera
  8. Din mangold ser verkligen fantastisk ut och jag måste påpeka att du har en URGULLIG vovvsing! :) Såg ju bilden i förra inlägget :) Ha en fortsatt trevlig trädgårdshöst och en bra helg. Kram /Carolin

    SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)