söndag 20 oktober 2013

Mysig söndagsfika

Åh, så mysigt kulen höstdag idag, med härliga vänner på besök. Regnet smattrade mot rutorna, tände ljus, plockade in buketter av de sista pelargonerna i bonna-orangeriet och bullade upp med äppelmuffins, torkade äppelskivor och ett stort fat med mörkröda, vackra Ingrid Marie. 
Skööön avslutning på helgen!
Keep calm and keep on gardening,

6 kommentarer:

 1. Jag älskar hösten! Igår var det en sådan där vilsam dag. Fast någon sådan här gofika fanns det inte här.
  Den åt Staffan upp i lördags.
  Allt gott
  Annika

  SvaraRadera
 2. Låter väldigt trevligt och gott! precis som det ska va´nu i höstrugget!
  Ha en fin dag!
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 3. Mysiga och fina bilder:)
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 4. Så gott och mysigt det där ser ut.Mer sånt nu när mörkret gör dagarna så korta..
  Kram.

  SvaraRadera
 5. Visst är det skönt att kura inomhus med goda vänner när det är en sån ruggig dag som igår. Själva var vi ensamma, men vi som är racefantaster hade massor att titta på så det var också trevligt. Idag är det lika trist och dessutom blåsigt, men vi måste ge oss iväg ändå. Ska till Hemse och handla och om det är uppehåll så blir det en liten prommis någonstans!

  SvaraRadera
 6. Underbara höst, man kan inte få nog. Läste om ditt grönkålsträd, ett sånt köpte jag på hivande för några år sedan till jul och det stod superfint länge i kruka.

  Kram Anna

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)