onsdag 6 mars 2013

Drömverkstad



I måndags gjorde jag en utflykt till mitt gamla hemland, Skåne:) Bland mycket annat hann jag med ett besök hos min fina, fina bloggkompis, trädgårdsfotograf Annika Christensen. Att läsa hennes blogg, Naturliga ting, är härligt nog, men att få stiga in på hennes arbetsplats, växthuset, är som att gå rakt in i en drömverkstad - i alla fall för en trädgårdsfanatiker som jag.


Just nu plåtar hon vårblommor för fullt och det doftade himmelskt gott av doftvioler och hyacinter, när vi satt där och fikade mitt i hela saligheten. Snacka om att få inspiration i kvadrat! Jag MÅSTE fixa vårblommor och göra fint i några krukor till kökstrappan - NU!
Keep calm and keep on gardening,

9 kommentarer:

 1. Åh, så roligt att få besöka Annika, kul att du delar med dig av dina inspirerande bilder! Man är verkligen sugen på att plantera lite vårblommor ute nu men jag ska nog vänta en vecka för det ska visst bli kallare här igen - inte kul när vi nu hade +7 igår.
  Må så gott,
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Åhh så roligt det måste ha varit att få besöka Annika och hennes växthus
  med all kreativitet och blomsterglädje !! Läser ju alltid hennes sidor i AoT
  och blir alltid så inspirerad !!
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  SvaraRadera
 3. Men vad roligt att se och läsa om Annikas drömverkstad. Ser hur härligt ut som helst!
  Ha det bäst!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 4. ÅÅ så underbart det ser ut utanför växthuset också, snöfritt:) Förstår att du berusades av all den vårglädjen som fanns inne i det.
  Ha en underbar dag!!

  SvaraRadera
 5. Mmm, lite vårblommor är ju aldrig fel för att försöka påskynda den litegrann ;-)

  SvaraRadera
 6. Kan tänka mej det var ett trevligt besök!
  Mariana

  SvaraRadera
 7. Ja lite vårblommor både inne och ute känns det verkligen dags för! Kram Marie (fd husetvidvattnet som ny bytt blogginriktning efter dryga halvåret utan blogg).

  SvaraRadera
 8. Åh va underbart med en sån verkstad. Här får man nöja sig med att hålla till på köksbordet. Men å andra sidan så odlar jag ju bara till min lilla balkong. :) Underbart med vårblommor.

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)