fredag 10 augusti 2012

Nu har vi rustat för Tusen Trädgårdar


Nu har vi putsat, putsat och fejat hela trädgården inför helgens evenemang, Tusen Trädgårdar. Visserligen har vi ju haft öppen trädgård varje söndag hela säsongen, men ändå... En sån här helg vill man ju så gärna att precis allt ska visa sig från sin bästa sida:)


Sötaste Emelie från Karlstad redskap är också här för att demonstrera deras superfina och superproffsiga trädgårdsredskap hela helgen. Hon håller just på att packa upp allt, så det ska se snyggt ut i morgon.


Helgen till ära har vi gjort informativa skyltar lite här och var i trädgården. 


Tänker att det är svårt att hinna berätta allt när många kommer samtidigt, och alla är kanske inte heller intresserade av detaljerad information. Nu blir det mer ett val, om man vill veta mer om vissa saker.

Nu ska jag ut i ösregnet och dansa soldans - för sol och sköna temperaturer är vad vi vill ha hela, både lördag och söndag:)


Lev väl,

6 kommentarer:

 1. Stort LYCKA TILL i morgon!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 2. Lycka till och jag hoppas din soldans hjälpte så att solen kommer att skina. Någon gång hoppas jag kunna komma och titta på er trädgård.

  SvaraRadera
 3. Stort lycka till,blir superbra för dem som tar sig till er!/Eva

  SvaraRadera
 4. Hej Duktiga Charlotta
  jisses vad fint..å Lycka Till :)
  å missa nu inte.....

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  de e kul att vara med :)
  redan mängder med fina bloggar...
  VÄLKOMMEN
  Håkan

  SvaraRadera
 5. Lycka till, det blir säkert både sol och succé. kram kram

  SvaraRadera
 6. Tack för besöket! Jag har följt din blogg länge nu och det var så roligt att se alla fina planteringar och odlingar :) fikonträdet jag köpte står nu i trädgården och bekantar sig med omgivningen! / Emelie, Ryd

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)