Hjälp! Vart tog jag vägen? Just nu känns det som jag bara studsar runt hit och dit
och jag vet snart inte vilket ben jag ska stå på. Det är såååå mycket att göra i skolan
så här i uppstarten av terminen och trädgården dignar av skördemogna grödor. Kära
nån! Varje år i augusti frågar jag mig samma sak: Brukar det verkligen vara så här
mycket??? Nåväl, nu har jag skördat mina första aubergine och det är en härlig
känsla:)
Igår kväll lagade jag denna lilla delikata kvällsrätt.
Först stekte jag några skivor halloumiost och sedan skivad aubergine.
Därefter la jag bresaola (lufttorkad oxfilé) över och ett moget fikon
i klyftor. Mamma mia! Såååå gott!
Lev väl,
looks delicious,
SvaraRaderaBon appetit
Vilka fina auberginer! Lycka:)). Den kvällsrätten hade jag inte tackat nej till, ser fantastiskt god ut!!!
SvaraRaderaHoppas det lugnar ner sig på jobbet.
Ha det gott.
Kram Maria
Oj, ja det låter som att du har full rulle! :) Tack för att du delade med dig av det underbara receptet och glöm inte att ta hand om dig själv ;) Stor kram / Carolin
SvaraRaderaJa mamma mia så gott det ser ut!!! Grattis till auberginerna. Försökte i flera år, men utan något större resultat. Så det blir ing'e mer aubergineförsök hos mig :-))
SvaraRaderaKram
Charlotte
Åh, vilken kvällsmåltid! SÅÅ gott det måste ha varit...
SvaraRaderaKram, Monica
Ohhh, så gott!!!!En underbar kombination. Vad duktig du är.Hoppas det snart lugnar sig lite för dig.
SvaraRaderaKram
Anje
Jag säger som du; Mamma Mia!!!! Det ser väldans gott ut. Kram från Eva Linnea
SvaraRaderaSer fantastiskt gott ut ! Av mina auberginer blev intet i år. Man får glädja sig åt annat. Men ett fikon har jag på G, får väl köpa mig en aubergine och kopiera ditt recept ;-) Ha det gott !
SvaraRaderaLisa/Lisas trädgård
Å det där såg helt fantastiskt gott ut!
SvaraRaderaVilka härliga bilder. Så gott det ser ut. Ha en skön helg.
SvaraRadera