Mmm, så gott det är med nyskördade rädisor så här års...
Förra året gjorde jag den här varma salladen för första gången. Nu är den en favorit
och ärligt talat, med det kalla vädret som varit i helgen, passar det bättre just
nu med varm sallad istället för kall...
Så här gör jag: Fräser lök och skivade rädisor lätt i olivolja, en skvätt vinäger och
en liten klick honung. Därefter vänder jag ner ett rejält lass rucola och strör
över flingsalt och svartpeppar.
Hoppas ni alla haft ett skönt veckoslut. Här har det blåst ursinnigt och kallt,
men bortsett från det har vi haft en hel del sol så tja, det är väl inte värt att
klaga:)
Lev väl,
Gottigottgott! Vad fint det blev i orangeriet med alla rustika lådor (förra inlägget).
SvaraRaderaDet har varit svinkallt i Stockholm också i helgen. Fy bubblan vad jag har frusit.
Kram från Eva Linnea
ÅÅ så gott det såg ut!!
SvaraRaderaHa en underbar dag!!
Mums vad gott det ser ut.
SvaraRaderaSka sparas!!
Kram
Låter gott och värt att prova. Värmen vet jag inte vart den tagit vägen...burr...
SvaraRaderaHa en bra dag!