torsdag 8 mars 2012

Så har det hänt...

... och kanske någon rent av märkte det igår kväll... med ett litet pirr i magen har Cesars Trädgård nu blivit mer än en blogg. 


Som en liten blå har jag fnattat på som bara den de senaste veckorna för att få en företagshemsida klar inför påsken, då vi öppnar trädgården och butiken igen. Igår kväll sjösattes den och vårt domännamn cesarsträdgård.se pekades om från bloggen till den nya sidan! Som sagt, pirrigt och spännande och så hoppas jag att det inte var någon som fick problem med att hitta hit till bloggen på grund av den här förändringen... Råkar ni komma in på företagssidan, så finns det en bild med länk hit till höger. Det står "Följ vår blogg" på bilden:)

Håll utkik för senare idag publicerar jag en utlottning här och jag hoppas att ni har lust att vara med!

Nu önskar jag er alla en skön torsdag!

Lev väl,

15 kommentarer:

 1. ja, det brukar vara lite pyssel när man ska sjösätta en hemsida! Ska gå in där och kolla. Är just nu på språng så det får bli lite senare.

  Ha det gott
  Kristina

  SvaraRadera
 2. GRATTIS till din nya företagssida! Var inne och tittade och blev lite ledsen. :-(
  Lugn, inte för hemsidan skull - den var fin - utan för att i år så har vi för en gångs skull ändrat området för vår årliga lilla kombinerade fastlandssemester. Vi brukar åka en vecka i slutet på juli/början på aug till södra Sverige och då passa på att titta i en massa trädgårdar och shoppa lite växter. Naturligtvis!
  Men...i år ska vi för första gången åka till västergötland och mälardalen - typiskt! Annars hade jag väldigt gärna kommit förbi och tittat!!

  SvaraRadera
 3. Men vad kul och vad fin och bra hemsida.

  Lycka till med allt. Tittade på er karta var du bor och det ligger väldigt långt från mig. Men blir det Sverige runt nån gång så ska jag garanterat dit till dig.

  Kram ....

  SvaraRadera
 4. Grattis! Vilken fin sida ni snickrat ihop.
  Den ger samma lust som din blogg att vilja se mer och besöka er.
  Det är så kul att få följa "jobbet" på bloggen och sedan se resultatat på hemsidan, Bloggen=backstage - hemsidan=På scenen
  Lycka önskar jag er

  SvaraRadera
 5. GRATTIS! Så roligt för dig. Jag håller alla tummar!

  SvaraRadera
 6. Alltid trevligt med utveckling och nytt och speciellt när resultatet blir så bra! Er hemsida känns så fräsch och krispig... alltså jag menar ljus, lätt och ändå varm och ombonad. Grattis vännen! Önskar er alla C en lyckad odlings- och företagssäsong 2012.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Graatis!Vilken fin sida ni har fått. Jag skulle sååå gärna komma och vandra runt där och köpa i din butik. Men vem vet.... Någon gång kanske.

  SvaraRadera
 8. Vad roligt!
  Nu ska jag kika förbi.

  Anna

  SvaraRadera
 9. Men ÅH så duktiga ni är, och ÅÅÅÅHHH så snygg hemsidan är. Tydlig, tilltalande och inbjudande. Återigen svär jag en liten harang över att jag bor så rackarns långt bort att det inte är så lätt att hälsa på er när andan faller på, för oj så roligt det skulle vara!

  Jag önskar er all lycka inför denna trädgårds- och butikssäsong och vill verkligen understryka hur inspirerande det är att läsa om er entrepenöranda, skaparkraft och odlarglädje. Och du har en så mysig ton i din blogg, Charlotta, så varje besök blir som en mysig liten promenad i din värld.

  Kram och en fortsatt fin vecka önskar
  Helena

  SvaraRadera
 10. Har varit inne och spanat, ser kanonbra ut! Bra jobbat!
  Kram Hélena

  SvaraRadera
 11. Stort grattis! Vad kul! Jag måste titta runt mer och bli inspirerad, för jag har inte fått till någon bra hemsida än! Vad smart att lägga den via blogger och ha ompekning via .se-adress!!! Imponerad! Kommer säkert att gå strålande! Vill komma dit och titta IRL i sommar! :) Mia

  SvaraRadera
 12. Jättefin hemsida! Synd att man inte bor litet närmre...
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 13. Jättestort GRATTIS! Snyggt jobbat. Jag önskar dig lycka till!
  Kram/Randi

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)