fredag 9 mars 2012

Blooming Friday - min juvel

Först måste jag börja med att tacka er alla för de fina hälsningarna i förra inlägget. Jag är överväldigad och så glad, så glad. TACK!


Fredagens tema hos Katarina, som är värd för Blooming Friday, är "min juvel" och med tanke på det senaste dygnets fantastiska respons skulle jag helst vilja utnämna er alla till mina juveler. Om jag å andra sidan måste välja en juvel, tänker jag att det måste bli min trädgård (helt oväntat, eller hur?)


Men det är sant! Utan min trädgård, som jag älskar så, hade det aldrig kunnat bli en blogg. Utan blogg hade  aldrig alla ni glada, generösa trädgårdsmänniskor funnit er väg hit och ja, då hade jag fortfarande gått här ensam i trädgården utan att ha någon, förutom monsieur C förstås (och inte att förglömma!), att dela allt med, som jag upplever och njuter av!


En riktigt skön och vårlig helg önskar jag er alla!

Lev väl,

12 kommentarer:

 1. En så välskött och ljuvlig trädgård. Men jag blir inte avundsjuk, för jag har en alldeles egen underbar trädgård att älska, dock inte alls så välskött. ;)

  Ha en underbar helg!

  SvaraRadera
 2. Din trädgård är så vacker! Vilken tur att du började blogga så vi alla får följa dig och ta del av dina upplevelser. Jag känner nästan ingen med samma trädgårdsintresse som jag, så bloggen är guld värd.
  Jag har tittat på dina njutfulla bilder flera gånger nu:)).
  Ha en fin helg.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Visst är trädgården en juvel i tillvaron. Att få skapa en egen trädgård är verkligen en fantastisk upplevelse. Hoppas du får en skön helg!

  SvaraRadera
 4. Hej Gulliga Charlotta
  Du har verkligen en juvel..........superduper fint :)
  å missa nu inte,.,,,

  S
  A
  T
  U
  R
  D
  A
  Y

  S
  H
  O
  W

  O
  F
  F

  De e kul att vara med :)
  VÄLKOMMEN
  Håkan

  SvaraRadera
 5. Så fin trädgårds -juvel du har!
  Ha en alldeles underbar helg!!

  SvaraRadera
 6. Din trädgård är en riktig juvel.
  Ha en underbar helg.
  Anje

  SvaraRadera
 7. Förstår så väl att din trädgård är din juvel! Det är den verkligen!
  Önskar dig en skön helg, kram, Monica

  SvaraRadera
 8. Beautiful garden and a great inspiration as I start my new garden. Have a great weekend : )

  SvaraRadera
 9. Vilken vacker och välordnad trädgård! En riktig juvel! :-)

  Tillönskar en skön helg!

  Märit

  SvaraRadera
 10. Lördagen den 19/5 från kl 12.00 Blir det äntligen av!
  Vår första bloggträff i Lev Vackert Huset!
  Nu är det verkligen dags, att träffas, skratta, luncha, fika och bara njuta av livet och trevligt sällskap- Japp, det är ju en bloggträff som jag talar om så klart! Jag och Ingela har velat haft en i flera år men inte riktigt fått tummen ur (usch gillar inte det uttrycket egentligen, men ni hajar vad jag menar.) Föranmälan ska göras till vitromantik@gmail.com samt en förskottsbetalnings ska göras i samband med anmälan. Detta så att vi kan bjuda på god lunch kycklingssallad, kaffe/te, dryck och kaka. Kostnad 135:-
  Vi håller stängt för oss på övervåningen av huset så att vi till en början kan lära känna varandra där och ha lite lotteri och liknande. Vi kommer också kort presentera hur det gick till när vi förverkligade vår dröm om böckerna och butiken. Sen är det givetvis fritt att röra sig i butiken. För er som kanske vill sova kvar finns bra möjligheter bara ett stenkast bort. Se under Fliken Om Kristinehamn på vår hemsida www.levvackert.se

  SvaraRadera
 11. <3 Din trädgårdsglädje och din kunskap är en enorm inspirationskälla, ska du veta!

  SvaraRadera
 12. Ja det är allt en riktig juvel du har där Madame, så vacker och inspirerande för oss andra ! Ibland funderar jag på vad man skulle göra utan sin trädgård, och det är på ett sätt otänkbart ;-) Ha en fin vårvecka !
  Lisa/Lisas trädgård

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)