torsdag 26 januari 2012

Ett ärtigt inlägg...


... bjuder jag på hos Svenska trädgårdsbloggar.se.  Hoppas du har lust att kika in och läsa mina tips:) Klicka på bilden nedan, så kommer du dit.


Hos Svenska Trädgårdsbloggar pågår just nu också ett trevligt fröbyte och det är lätt att hänga på! Klicka på bilden nedan som kommer du rätt direkt!
Lev väl,

4 kommentarer:

 1. Hej Charlotta!
  Jag har till och från under ett år eller så läst din blogg "i smyg". Dvs jag har aldrig lämnat en kommentar. Blev dock så glad över tipset om Svenska Trädgårdsbloggar att jag kände att jag var tvungen att säga tack!

  Du har en underbar blogg och jag har många, många gånger tagit inspiration av dig. Så än en gång, tack!

  Cesars trädgård gör mig glad =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Johanna,
   Åh, vad glad jag blir! Tack, tack, tack, snälla du för alla fina ord.
   Kram!

   Radera
 2. Gillade verkligen rubriken! Dessutom gillade jag dina tips och t.o.m. jag - som inte ska så några frön eller odla något matnyttigt - blev lite småsugen på att sätta såna här bönor. Vi får se.....

  SvaraRadera
 3. I fjor odlade jag också sockerärtor i kruka med Schersminkvistar som stöd, tack vare dig! Det ska jag göra om i år! Då ska jag nog välja den gula sorten, för visst är det svårt att upptäcka ärtskidorna när dom är gröna!
  Tack än en gång för tipset!
  Kram, Monica

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)