Minusgrader har vi haft flera nätter i rad, men ännu går det att skörda sallat när den tinat upp fram på eftermiddagen. Sista tomaterna, som legat i köksfönstret, gick åt i helgen. Lite sorgligt men också skönt, eftersom det nu blir lättare att skapa julstämning i köksfönstret;)
Den slätbladiga persiljan är fortfarande fantastisk och vi strösslade rikligt av finklippt över denna härliga kycklinggryta!
Åh, vad jag gillar tuffingar som brysselkål. Vadå frost? tycks de undra... Men det börjar bli dags för skörd. De är stora och fina:)
Idag är det skördemåndag igen, hos Daphne's Dandelions och det är så roligt att ta en tur dit och se allt fantastiskt som skördas och äts just nu:)
Lev väl,
Så underbart att fortfarande kunna skörda från köksträdgården. Och så vackert med det frostiga skimret över kålen i förra inlägget. Har också lite kvar ute faktiskt. Sallad bland annat. Tur att tomaterna tagit slut... så du får börja julbona :-)))))
SvaraRaderaHa en toppenvecka!
Kram
Charlotte
Visst det gäller att njuta av det egna så länge det bara går!Har en liten skrumpen tomat i köksfönstret som jag inte ids att slänga av den egna skörden :-)
SvaraRaderaKRAM från mig!
Det ser underbart ut och så gott med brysselkål
SvaraRaderamvh Malena
Vilka skördar du fortfarande kan göra!
SvaraRaderaKram, Monica
Vad fin och tuff brysselkål!
SvaraRaderaÄr det en röd variant också eller har den skiftat färg i kylan?
Kram
Mariana
Vad härligt att fortfarande kunna skörda ute i trädgården, det är ett annorlunda år i år.
SvaraRaderaVadå, lättare att få julstämning när tomaterna är slut. Hade ju varit hur lätt som helst, lite silverband runt tomaterna och vips hade du haft fina julgranskulor (:D Helt klart annorlunda...
Ha det gott och hälsa!
Åh, vad gott det såg ut! Måste genast gå och göra i ordning en sen lunch!!
SvaraRadera