söndag 24 juli 2011

Bloggbesök i trädgården!

Det är så roligt att ta emot besökare i trädgården och extra speciellt blir det när andra trädgårdsbloggare kommer på besök. Så spännande att, efter mängder av utbyten över nätet, äntligen få träffas på riktigt!

Mycket är det som ska berättas och förklaras;)
Igår var Kerstin och hennes söta dotter här och hälsade på. Kerstin har bloggen Trädgård och lite annat och är en mycket kunnig och engagerad STA-medlem. Hon har massor av vackra rosor i sin trädgård, så det var lite trist att rosorna hos oss var alldeles sönderregnade och fula när hon var här:(


Det var överhuvudtaget inte lätt att visa trädgården igår... Molnen tornade ideligen upp sig...


... och regnskurarna tvingade oss att söka skydd i bonna-orangeriet mer än en gång... Ja, ja, inte mycket att göra. Sommarsverige är som det är och en fika här är heller aldrig fel:)

Ännu bättre är att vi träffas igen nästa vecka, då vi båda ska på bloggträff hos Anette i Skåne, som har bloggen Daylily-Potager och en helt fantastisk köksträdgård i fransk stil! Fler trädgårdsbloggvänner är på väg hit också, men det berättar jag mer om en annan dag!

Lev väl,

13 kommentarer:

 1. Det är inget bra rosår, regnet har slagit ut våra också. Men man får hoppas på ny blomning. Roligt och träffas och prata, och fika i ditt orangeri skulle jag inte tacka nej till.
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 2. Tack Lotta för igår. Du är en riktigt bra värdinna. Vi kände oss så välkomna. Jag hoppas nu att jag får bjuda tillbaka snart. Nu är det dags att kolla hur trädgården klarat sig den senaste veckan. Vi ses på lördag.

  Ha det gott, Kerstin

  SvaraRadera
 3. Måste vara kul med bloggbesök! Här regnar det också stup i kvarten, längtar efter bättre väder, kram!

  SvaraRadera
 4. Låter hur roligt som helst! Tror minsann att jag ska ta och planera in en bloggroad nästa sommar. Åka omkring i Sverige och hälsa på i bloggkompisars trädgårdar :-)
  Ha det bäst!
  Hélena

  SvaraRadera
 5. Javisst e de lite annorlunda i verkligheten,,,men så kul :)
  kanske lite partysugen??
  så missa inte

  B
  L
  O
  G
  G
  P
  A
  R
  T
  Y
  T

  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvaraRadera
 6. Jag har varit lite dålig på att kommentera din blogg....men jag läser ofta. Vill tacka dig för att du lägger ut så bra recept på hur du tar tillvara trädgårdens produkter. Det gillar jag. Bonna orangeriet gillar jag verkligen.
  Kram
  Birgit

  SvaraRadera
 7. Så roligt att få bloggväns-besök! Men, som sagt, tråkigt med detta eviga regnande!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 8. Vilket underbart bonna-orangeri....Kul med bloggbesök! Kram Johanna

  SvaraRadera
 9. Ja vädret kan vi inte göra mycket åt. Kul att träffas iallafall och som du själv skriver är det nog inte dumt med fika i ditt orangeri:)
  Ha det gott!

  SvaraRadera
 10. Hej! Åh, vilken trevlig blogg jag hittade, supertrevlig läsning o intressanta bilder. //helen

  SvaraRadera
 11. En kopp kaffe i ditt mysiga orangeri är nog inte fy skam det heller!!! Jag kan tänka mig, att det var mer är regnet som smattrade när det finns så mycket att prata om!! ;-)

  Ha det gott!
  /Ruben

  SvaraRadera
 12. Oh, vad trevligt med bloggbesök!!! Inte fel att få fika i ditt orangeri :-)))) Låter spännande med kommande besök också. Det är lite speciellt att få ses i verkligheten.... Men SÅ roligt!!!

  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 13. Vilken mysig bloggträffarhörna det blev i ditt nya fina shed!
  Agneta kram

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)