söndag 24 april 2011

Glad påsk!Fniss, det syns att bilderna är från förra året, när påsken var tidig. Snön skymtar utanför huset och snödropparna är borta sedan länge! Hoppas ni njuter av den somriga påsken vi har i år. Det känns mer sommar här jag går i kortbyxor och har bränt både näsa och armar:)

Stor påskkram till er alla!

Lev väl,

10 kommentarer:

 1. Fina påskbilder om än ett år gamla. Önskar dej en Glad Påsk. Jag blev så glad när jag läste att du har vunnit det vackra rosenstödet. Du kommer säkert förvalta det på rätt sätt.
  Birgit

  SvaraRadera
 2. Det är bra att bli påmind om att det inte var så länge sedan vi var snötäckta och bilderna är jättefina!
  Agneta kram

  SvaraRadera
 3. Även om det är "gamla" bilder förmedlar dem påsk och vår på ett fint sätt.ha en fin fortsättning på den här somriga påskan.
  Anje

  SvaraRadera
 4. Tack för påskhälsningen! Vilken liten gullig, vit och rufsig påskkyckling!
  Glad Påsk själv!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
 5. Vilket fint påskcollage :) Kram Suss

  SvaraRadera
 6. Spelar väl ingen roll! Collagen är så påskmysiga så.

  Ja, sol på näsa och armar och ben... verkligen en sommarpåsk i år - det behövde vi stackars sol- och värme-törstande nordbor efter den evinnerliga vintern.

  Kram Anna Vattenksanna

  SvaraRadera
 7. Skönt att man glömmer snön och den långa vintern så lätt ;))
  Ha en fortsatt bra påsk ;)

  SvaraRadera
 8. Glad påsk till dig också!!! Sommarvärmen är välgörande ;-) Man blir riktigt spattig i benen och vill bara vara ute... skönt!!!

  Ha en fortsatt skön påsk!
  Kram
  Charlotte

  SvaraRadera
 9. Glad Påsk till dig också! Misstänker att du tillbringar en hel del tid i trädgården just nu... ;0) Hoppas att yrseln ger med sig snart så du kan greja på som vanligt!

  Kraaaam/ Anna

  SvaraRadera
 10. Ja vilken fantastisk påskhelg det har varit! Jag har fått både röda axlar och den första fästingen. Isch!! Ha en bra vecka.
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)