fredag 10 september 2010

En liten rar bukett idag


En näpen liten bukett plockade jag idag, av kryddtagetes, rosmarin och den vackra 
sammetsröda tagetesen 'Linné'.

Chilifrukterna fick vara med på ett hörn idag också:)Lite sugen på höstfärger får jag nog erkänna att jag börjar bli! Ha en riktigt skön helg och...
... lev väl,

12 kommentarer:

 1. Så du gillar också Linnétagetesen. Den är härlig tycker jag!
  Eva

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar tagetes! Den kände jag inte till, men skall nog hålla utkik efter den i fröhyllorna.

  SvaraRadera
 3. Så härliga färger - ja visst känns det helt OK att det blir höst, det lyser gult om björkarna här hos oss - jättevackert :-)
  Tack för kommentaren om majsen, hade inte anat att det var i stjälken de skulle komma fram (men jag tyckte ju att det såg underligt ut ;-)
  Ha det gott!
  ANnika

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig liten bukett, och vilka vackra vaser du har. Har hamnat i en silverperiod och kastar mig över allt som ser ut som gammalt, gärna lite mörkfläckigt silver.
  Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 5. Höstens färger är ljuvliga... Älskar de där dovare, mörkare färgerna... Underbar söt liten bukett... och så fint i kannan....

  kram Charlotte

  SvaraRadera
 6. Alltid lika kul att kika in hos dig. Du bländar med färgsprakande grönsaker och glimmrande blomster. Din pergola imponerade verkligen på mig. Jag har en liknande, i alla fall lika stor, och jag blev så inspirerad av din fantasi. Lägg gärna in fler bilder från den :)
  Ha en skön helg du me :)
  Marlene

  SvaraRadera
 7. Skulle kunna äta dessa också... så fint så att man vill smaka liksom....
  Underbara färger
  Ha en skön helg
  Annika

  SvaraRadera
 8. Tusen tack för dina tips på Jamaaican Bell - att ta in dem avklippta var ju en smart idé. Om du har tid och lust skulle jag verkligen uppskatta ett inlägg på dina favoriter gällande sorter på allt härligt du odlar. Jag känner att du har all erfarenhet jag törstar efter inför framtida odlingssäsonger. Ha en härlig helg!

  SvaraRadera
 9. Underbara bilder som vanligt.
  Skön helg till dig också.

  SvaraRadera
 10. Oj oj vilken bukett och vilken komposition på det hela Du är go med dina blommor o mat-grönsaker- exempel man blir sugen på allt det det du visar
  Stor kram Ninne

  SvaraRadera
 11. Det börjar likna höst ta mig sjutton! *ler*

  SvaraRadera

Tack för att du vill använda din värdefulla tid för att skriva till mig! Dina ord blir till en källa av positiv energi och oändlig inspiration.

Dessutom skapar det lust att ge tillbaka av det allra viktigaste i livet - vänlighet och omtänksamhet.

Ställ gärna frågor, för jag delar gladeligen med mig av erfarenheter, medgångar och motgångar. Svar på din fråga får du här, för jag är vimsig och glömmer lätt om jag inte får svara på direkten:)